JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-5, πήραμε τον πρώτο από τους 11 τελικούς.


Η Γιούβε με γκολ των Βούτσινιτς, Βιντάλ, Μαρκίσιο, Πίρλο και Παντοίν έφυγε με τη νίκη από το Αρτέμιο Φράνκι και συνεχίζει να παλεύει για το όνειρο όπως είπε και ο Κόντε χθες. Σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός για την Γιουβέντους η ομάδα ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, μπορεί η αποβολή του Τσέρτσι να βοήθησε αλλά και με 11 η Φιορεντίνα δεν είχε καμιά τύχη.

Το «Αρτέμιο Φράνκι» ήταν κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων, με αυτούς των Βιόλα να τονίζουν μέσω ανακοινώσεων τους τις προηγούμενες μέρες ότι «για εμάς είναι το ματς της χρονιάς, αξίζει όσο τίποτα άλλο! Νικήστε την αήττητη Γιουβέντους»!


Τα πράγματα, τελικά, εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά και φάνηκε από την αρχή πώς θα πήγαινε το ματς. Συγκεκριμένα από το 7ο λεπτό, όταν ο Βούτσινιτς σημάδεψε το δοκάρι (4ο στα τελευταία δύο ματς) και στην επαναφορά ο Μάτρι αστόχησε. Οι Μπιανκονέρι έδειχναν ότι μπήκαν στο γήπεδο για να πάρουν με επιβλητικό τρόπο τη νίκη και ο δρόμος άνοιξε στο 15', όταν οι Πίρλο-Βιντάλ συνδυάστηκαν άψογα και ο Βούτσινιτς με υπέροχο σουτ άφησε άγαλμα τον Μπόρουτς για το 0-1.


Λίγο αργότερα, στο 21', ο Τσέρτσι -όπως φάνηκε και στην κάμερα- έριξε κλωτσιά εκτός φάσης στον Ντε Τσέλιε, ο διαιτητής Μπεργκόντζι έδειξε την κόκκινη κάρτα, ο παίκτης τη δέχθηκε αδιαμαρτύρητα και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τους Τοσκανούς. Η Γιούβε είχε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα και ουσιαστικά το έκανε στο 28', όταν ο Βιντάλ σούταρε, ο Μπόρουτς απέκρουσε και στην επαναφορά ξανά ο Χιλιανός πλάσαρε για το 0-2. Ο σκόρερ πανηγύρισε μαζί με τον Μπονούτσι σε στυλ... μποξ, θέλοντας έτσι να απαντήσουν σε δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν μπλέξει σε καυγά με θαμώνες κλαμπ του Τορίνο τις προηγούμενες μέρες.


Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Φιορεντίνα έδειξε διάθεση να επιτεθεί για να ξαναμπεί στον αγώνα αλλά η Γιουβέντους δεν είχε καμία διάθεση να της το επιτρέψει και απλά την αποτελείωσε! Στο 55' ο Βούτσινιτς έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας από αριστερά και με μια σέντρα γύρισε την μπάλα για τον Μαρκίζιο, που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3. 


Οι Τορινέζοι ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση και στο 67' έφρτασαν στο 0-4, αυτή τη φορά με τον Πίρλο να μην βγάζει κάθετη μπαλιά αλλά να κινείται σαν σέντερ φορ για να δεχθεί μια τέτοια πάσα, πλασάροντας ιδανικά τον Μπόρουτς.




Οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να αποχωρούν μαζικά από τις εξέδρες του «Αρτέμιο Φράνκι», αυτοί της Γιούβε είχαν στήσει το πάρτι τους και στο 71' ήρθε και το 0-5 με κοντινό πλασέ του Παντοΐν!

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια ώστε οι Μπιανκονέρι να μπορούν να βάλουν κι άλλα γκολ αλλά δεν το κυνήγησαν, καθώς ακολουθεί την Τρίτη η ρεβάνς στο Coppa Italia με την Μίλαν στο Τορίνο και ο Αντόνιο Κόντε έκανε και αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες, ενώ όσοι ήταν στο γήπεδο κατέβασαν ταχύτητα.

Με αυτό το τρίποντο η Μεγάλη Κυρία παραμένει στο -4 από την Μίλαν και απομένουν 10 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της στη Φλωρεντία. Η προηγούμενη περίπου τέτοιας έκτασης ήταν το 1995, όταν η Γιουβέντους περνούσε με 4-1 και με ένα μεγάλο σερί νικών στο τέλος κατακτούσε το Scudetto!


FIORENTINA – JUVENTUS  0-5

GOALS: Vucinic 15, Vidal 28, Marchisio 55, Pirlo 67, Padoin 72


FIORENTINA: Boruc, Cassani, Natali, Nastasic, Pasqual, Olivera (De Silvestri 46), Montolivo, Lazzari, Cerci, Amauri, Vargas.
Αναπληρωματικοί: Neto, Gamberini, Kharja, Salifu, Marchionni, Acosty.
Προπονητής : Rossi

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, De Ceglie, Vidal (Padoin 70), Pirlo, Marchisio, Pepe, Matri (Quagliarella 59), Vucinic (Borriello 70).
Αναπληρωματικοί : Storari, Chiellini, Giaccherini, Del Piero.
Προπονητής : Conte

Διαιτητής : Bergonzi
Βοηθοί : Stefani, Faverani
Τέταρτος : Brighi

Κίτρινες : Lichtsteiner 24, Olivera 34
Κόκκινη : Cerci 20


Δεν υπάρχουν σχόλια: