JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Κόντε: "Έχουμε ήδη κερδίσει την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς λίγκ "


Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε μια μακρά συνέντευξή στην εφημερίδα "La Repubblica" και μίλησε για όλα, εδώ είναι αυτά που είπε ο κόουτς της Γιούβε:

«Έχουμε ήδη" κερδίσει "-" από την καλή δουλειά, από την Γιουβέντους μου ζητήθηκε να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στο Champions League, επειδή είναι σημαντικό τόσο από οικονομική όσο και από άποψη πρεστίζ και για να προσελκύσουμε μεγάλους παίκτες να έρθουν στην ομάδα,  περισσότερων όμως μου αρέσει που βλέπω τον ενθουσιασμό που έχει ξαναγεννηθεί στην ομάδα, επίσης μου αρέσει που βλέπω το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο με τον κόσμο μας: από την άποψη αυτή έχουμε ήδη κερδίσει, όμως εμείς πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, τουλάχιστον στην δεύτερη θέση. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η ζωή μας. Το Σκουντέτο είναι ένας στόχος, για τον οποίο δεν μπορούμε να ξέρουμε την κατάληξη του εκ των προτέρων,  όμως υπάρχουν όνειρα… και είναι εκείνα που ακολουθούμε, αλλά είναι μερικές φορές πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Αλλά είμαστε η Γιουβέντους, και μόνο η νίκη μετράει εδώ, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Το πρόβλημα είναι ότι η Μίλαν είναι μπροστά από μας λίγα χρόνια. Από την άλλη έχουμε γεφυρώσει το χάσμα, από αυτούς σχετικά γρήγορα».

«Δεν ξέρω αν απλώς μια αγορά θα καλύψει το κενό που υπάρχει με την Μίλαν. Εκτός από την αγορά θα πρέπει να μεγαλώσουμε και εμείς. Πολλοί από εμάς, έπαιξαν για πρώτη φορά κυνηγώντας την πρώτη θέση, και είναι πράγματα που πληρώνουμε στο επίπεδο των συναισθημάτων και της πνευματική καταπόνηση. Μετά τον ημιτελικό για ο Κύπελλο Ιταλίας έπρεπε να δώσω στην ομάδα μια μέρα ρεπό γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε πολύ ενέργεια».

«Εάν ήμουν σίγουρος ότι θα τα πάω καλά από το πρώτο έτος. Ναι, εγώ ήμουν σίγουρος, δεν θα είχα έρθει εδώ για να αυτοκτονήσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς που κάνω, σχεδόν πάντα κερδίζω». 

Αν αισθάνομαι διαφορετικά από ότι ήταν τον Ιούλιο; «Κάθε χρόνος που περνάει θα βελτιώνω τις επαγγελματικές, διοικητικές και εκπαιδευτικές μου ικανότητες. Για παράδειγμα, ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα είχα αλλάξει το σύστημα παιχνιδιού. Γι 'αυτό σήμερα αισθάνομαι πολύ πιο ώριμος. Ήρθα πολύ προετοιμασμένος στην Γιούβε, διότι έπαιξα δεκατρία χρόνια σε υψηλό επίπεδο και ήξερα τι να περιμένω, έστω και αν ένας παίκτης έχει να κερδίσει το άγχος σε μικρό βαθμό, σε σύγκριση με έναν προπονητή. Η Γιουβέντους δεν είναι εγώ, αλλά ο Agnelli και ο κόσμος. Είμαστε νέοι ακόμα ως ομάδα, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να αναπτυχθούμε».

Αν ο Conte είναι επίσης διευθυντής εκτός από προπονητής; «Οι καιροί έχουν αλλάξει, τώρα ένας προπονητής πρέπει να διαχειρίζεται επίσης και την επικοινωνία».

Θα είχατε το ίδιο πάθος που έχετε στη Γιουβέντους σε άλλες μεγάλες ιταλικές ομάδες; «Είμαι έκπληκτος όταν οι άνθρωποι με συγκρίνουν με τον ένα ή τον άλλο. Έτσι κάνω πάντα, δεν το κάνω μόνο στη Γιουβέντους. Ήμουν έτσι τόσο στο Arezzo, στη Σιένα, στο Μπέργκαμο, στο Μπάρι αυτός είμαι: παθιασμένος και ενστικτώδης. Στην πραγματικότητα, έχω μάθει, να δίνω τον εαυτό μου την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό που κάνω γιατί έτσι μόνο κερδίζω το σεβασμό. Δεν είναι μόνο η juventinità μου να με κάνει να μοιάζω με αυτό, αλλά εγώ είμαι». 

Θα εργαζόσασταν στην Ίντερ ή την Μίλαν; «Είμαι επαγγελματίας και το έχω δείξει. Όποιος ξέρει το μίσος μεταξύ Λέτσε και Μπάρι θα με καταλάβει: Είμαι απόλυτα Λέτσε όσο και Μπάρι, κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον του».

Αν έχει αρχίσει εκμάθηση αγγλικών για το Τσάμπιονς Λιγκ ή για να εργαστεί στο εξωτερικό; «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η μελέτη για χρόνια είναι ένα σημαντικό πράγμα. Θέλω να μάθω, διότι είναι η γλώσσα του ποδοσφαίρου. Και επειδή αργά ή γρήγορα θα έρθουν νέες εμπειρίες».

«Η γυναίκα μου λέει ότι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ..." -; «Η γυναίκα μου, μου είπε ότι δεν έχω αλλάξει, οκτώ ή εννέα χρόνια θα πρέπει να καταναλώνονται. Ελπίζω ότι η εμπειρία μου να με διδάξει πώς να καταναλώνομε λιγότερο, γιατί πολύ συχνά δεν κοιμάμαι το βράδυ, παρόλο που στις πέντε το πρωί είναι όλα λαμπερά, είναι εκείνη η στιγμή που θα λύσει τα προβλήματα, καθώς και στην προπόνηση».

«Εάν υπάρχει κίνδυνος από την κατανάλωση ακόμη και οι παίκτες πρώην μου είναι μαζί μου για να με ευχαριστήσουν επειδή κατάλαβα τι σημαίνει να κερδίσουν, το γεγονός ότι εξακολουθούν να δεσμεύονται με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσα να αφήσω κάτι, ακόμη και σε ανθρώπους με τους οποίους έχω φιλονικήσει κάποια στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: