JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πέντε παίκτες της Γιουβέντους στην καλύτερη ενδεκάδα των δυο ημιτελικών.

Μονοπώλησαν την κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας στο Champions League Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. 

Από πέντε παίκτες η καθεμία, όμως υπάρχει κι ένας… απογοητευμένος που συμπληρώνει την ομάδα.Το να ισοπεδώσεις την Μπάγερν Μονάχου δεν συμβαίνει συχνά. Το να νικήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης εξίσου. 

Λογικό λοιπόν που Μπαρτσελόνα (στην πρώτη περίπτωση) και Γιουβέντους (στη δεύτερη) είχαν πολλούς κορυφαίους, οι οποίοι οδήγησαν τις ομάδες τους σ' αυτές τις επιτυχίες.

 Εξ' ου και οι δέκα απ' τους έντεκα της κορυφαίας ενδεκάδας του Champions League για τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών ανήκουν σε Καταλανούς και Γιουβεντίνους. 

Από πέντε ο κάθε σύλλογος. Δίκαιη και μοιρασμένη κατάσταση! Υπάρχει όμως κι ένας που έφυγε απογοητευμένος, αλλά το όνομά του φιγουράρει στους καλύτερους! 

Μπορεί ο Μάνουελ Νόιερ να έφαγε τρία, μπορεί να πήρε την... απάντησή του απ' τον Μέσι, όμως έπιασε και πολλά. Κι αν δεν ήταν αυτός, πιθανώς το κοντέρ να 'χε γράψει κάποιον ιστορικό διασυρμό... 

 Ας δούμε και τους υπόλοιπους δέκα. Δύο της Μπάρτσα στην άμυνα (Μασεράνο, Ντάνι Άλβες), δύο και της Γιούβε (Κιελίνι, Μπονούτσι).

 Στο 4-3-3, η τριάδα του άξονα έχει περισσότερο... ιταλικό στοιχείο με τους Βιδάλ και Μπονούτσι να 'χουν πάρει τη θέση τους και να τους πλαισιώνει ο Ράκιτιτς. Ε, το τρίο της επίθεσης ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. 

Ο Μέσι ήταν... εκπληκτικός κι έβαλε δύο γκολ, ο Νεϊμάρ άλλο ένα και ο Τέβες ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τους μπιανκονέρι στη νίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: