JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Πιθανές συνθέσεις του αποψινού τελικού.

Γιουβέντους και Λάτσιο, είναι αντιμέτωπες στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, λίγες μόλις ώρες έμειναν για τη σέντρα του τελικού που θα αντιμέτωπους τους πρωταθλητές Bianconeri του Masimiliano Alegri και τους biancocelesti του Stefano Pioli. Εν Αναμονή για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα (6 Ιουνίου στο Βερολίνο), η Γιούβε θέλει έντονα το «δέκατο» Κύπελλο Ιταλίας, το οποίο αν κατακτηθεί θα της επιτρέψει να βάλει στη νέα της φανέλα και το πρώτο ασημένιο αστέρι. Η Λάτσιο, εν τω μεταξύ θα πωλήσει ακριβά το τομάρι της όπως ακριβώς και πριν δύο χρόνια από την τελευταία νίκη σε βάρος της Ρομά.

Η Γιουβέντους έχει να κερδίσει ένα Κύπελλο Ιταλίας από τη σεζόν 1994 - 95 (τελικό εναντίον της Πάρμα), αν και από εκείνη την ημέρα έπαιξε άλλους τρεις τελικούς που έχασε και στους τρεις. Η Λάτσιο, ωστόσο, κέρδισε το τρόπαιο το 2013 με τον Πέτκοβιτς στο πάγκο της κερδίζοντας τη συμπολίτισσα Ρομά με 1-0 στον τελικό (έκτο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της).

Οι δύο ομάδες φτάνουν στον τελικό με υψηλό ηθικό, αλλά και οι δύο προπονητές θα έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες απουσίες: ο Allegri δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Morata και Marchisio και τους τραυματίες Romulo και Caceres. Ο Pioli δεν μπορεί να υπολογίζει στους Cana, Ederson και Biglia.

Οι πιθανές συνθέσεις των δυο αποψινών μονομάχων στην αρένα του Ολίμπικο:

Juventus (4-3-1-2): Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pogba, Pirlo, Sturaro; Vidal; Llorente, Tevez. Aναπληρωματικοί: Buffon, De Ceglie, Barzagli, Romulo, Ogbonna, Padoin, Pepe, Coman, Matri, Pereyra. Προπονητής: Massimiliano Allegri.

Lazio (4-3-3): Marchetti; Basta, De Vrij, Mauricio, Radu; Parolo, Ledesma, Lulic; Candreva, Klose, Felipe Anderson. Aναπληρωματικοί: Berisha, Ciani, Gentiletti, Braafheid, Cavanda, Konko, Onazi, Mauri, Cataldi, Keita, Djordjevic F., Perea. Προπονητής: Stefano Pioli.

Δεν υπάρχουν σχόλια: