JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ο Κόντε κάλεσε 34 παίκτες Εν όψη Κροατίας.

Ο Αντόνιο Κόντε συμπεριέλαβε 34 παίκτες στη μίνι προετοιμασία που θα ξεκινήσει από την Τρίτη η εθνική Ιταλίας ενόψει του ματς με την Κροατία, με δύο εξ'αυτών να καλούνται για πρώτη φορά. Χώρις παίκτη της Γιουβέντους στην αποστολή καθώς οι παίκτες της Μεγάλης Κυρίας προετοιμάζονται γις τον τελικό του Champions League.

Η Κροατία είναι η επόμενη αντίπαλος της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2016 (12/6) και ενόψει της αναμέρησης αυτής στο Σπλιτ ο Αντόνιο Κόντε κάλεσε 34 παίκτες για την προετοιμασία της "σκουάντρα ατζούρα" που θα ξεκινήσει την Τρίτη.

Μεταξύ όλων αυτών των παικτών θα υπάρχουν δύο "φρέσκα" πρόσωπα που δεν είχαν κληθεί ποτέ στο παρελθόν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: αυτοί είναι ο Ντάνιελ Καλιτζούρι που εντυπωσιάζει φέτος με τη φανέλα της Ντόρτμουντ (ο 27χρονος μέσος έχει γεννηθεί στη Γερμανία από Ιταλούς γονείς) και ο Νικόλα Σανσόνε της Σασουόλο ενώ επέστρεψαν μετά από καιρό οι Στεφάν Ελ Σααραουί και Εμανουέλε Τζακερίνι.

Σημειώνεται πως μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (6/6) ο τεχνικός των "ατζούρι" θα έχει ανακοινώσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην αποστολή για να ταξιδέψουν στην Κροατία.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αντόνιο Κόντε:

Τερματοφύλακες: Σίριγκου (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκέτι (Λάτσιο), Παντέλι (Τορίνο)

Αμυντικοί: Ρανόκια (Ίντερ), Αστόρι (Ρόμα), Ατσέρμπι (Σασουόλο), Μορέτι (Τορίνο), Ροσετίνι (Κάλιαρι), Νταρμιάν (Τορίνο), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Ντε Σιλβέστρι (Σαμπντόρια), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Κρίσιτο (Ζενίτ)

Μέσοι: Ντε Ρόσι (Ρόμα), Βαλντιφιόρι (Έμπολι), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Φλορέντσι (Ρόμα), Παρόλο (Λάτσιο), Μπερτολάτσι (Τζένοα), Τζακερίνι (Σάντερλαντ), Σοριάνο (Σαμπντόρια), Πόλι (Μίλαν), Μποναβεντούρα (Μίλαν)

Επιθετικοί: Καντρέβα (Λάτσιο), Καλιτζούρι (Βόλφσμπουργκ), Γκαμπιαντίνι (Νάπολι), Πελέ (Σαουθάμπτον), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Τζάτζα (Σασουόλο), Ελ Σααραουί (Μίλαν), Σανσόνε (Σασουόλο), Βάθκεθ (Παλέρμο), Ινσίνιε (Νάπολι), Παλόσκι (Κιέβο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: