JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η φιέστα θα γίνει στο ματς με τη Νάπολι.

"Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο γήπεδο μας. Θα είναι ένα ακόμα ματς φιέστα, με το κύπελλο των πρωταθλητών Ιταλίας να υψώνεται στον ουρανό του γηπέδου μας, και πάλι: μια υπέροχη συνήθεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια τώρα, που απλά δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε".


"Θα είναι μια φιέστα για να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μας, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα για μια ακόμα συναρπαστική βόλτα στο Juventus Stadium βλέποντας τους παίκτες μας να σηκώνουν ακόμα ένα πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους θα υποδεχτεί τη Νάπολι και απλά δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη γιορτή. Με κάθε αγορά εισιτηρίου ο κάθε γονιός θα έχει τη δυνατότητα με επιπλέον 10€ να φέρει και το γιο του στη γιορτή μας".

Αυτή είναι η ανακοινώσει της Γιουβέντους για τη φιέστα που θα γίνει στο Juventus Stadium το Σάββατο 23 Μαΐου στις 19:00 με αντίπαλο τη Νάπολι.


Θα είναι ένα πολύ μεγάλο πάρτι στο γήπεδο για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, αυτό που θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο, 23η Μαΐου σε 19:00 με αντίπαλο τη Νάπολι.

Μια βραδιά αξέχαστη σε ένα στάδιο γεμάτο μέχρι το τελευταίο κάθισμα θα υποδεχτεί τους πρωταθλητές Ιταλίας (πιθανόν Κυπελλούχους Ιταλίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ), να αποτίσουν φόρο τιμής σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας που επάξια έφτασαν σε όλους τους στόχους μέχρι το τέλος σε μια σεζόν που θα είναι αδύνατο να ξεχάσουμε (αν τελικά καταφέρει η Γιούβε και κάνει το τρέμπλ).

Τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους έγιναν καπνός.!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: