JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Allegri: "Αύριο είναι ένα βράδυ να θυμόμαστε"


Με το σκουντέτο και το Κύπελλο Ιταλίας ήδη στο Τορίνο και με ένα τελικό  Champions League ακόμη να παίξει, είναι δεδομένο ότι όλη η προσοχή γύρω από την Γιουβέντους προβλέπεται στην πρόκληση της 6ης Ιουνίου με την Μπαρτσελόνα. Η επιστροφή στο κέντρο των συζητήσεων τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Allegri σκέφτεται: 
"Ο Αυριανό αγώνας εναντίον της Νάπολι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην κατάταξη, αλλά μετρά για το αήττητο στο σπίτι μας, επίσης θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την τεχνική μας. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσουμε την ψυχική και φυσική μας κατάσταση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκουραστούμε μέχρι τις 6 Ιουνίου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ηρεμία, για την προετοιμασία αυτών των δύο αγώνων με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το Σάββατο θα έχουμε τρεις μέρες άδεια και στη συνέχεια θα δουλέψουμε για τον τελικό με ηρεμία. "

"Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε ένα χρόνο τώρα, για τους παίκτες και για τους οπαδούς μας. Αισθάνομαι τον ενθουσιασμό, είναι στον αέρα. Η Θετικότητα που επικρατεί είναι σημαντική, δεδομένου ότι υπάρχει τα πράγματα πάνε καλά. "

"Για εμάς είναι σημαντικό, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζέστη σε ένα εξαιρετικό γήπεδο, με τους οπαδούς μας που πάντα μας δίνουν μια χείρα βοηθείας σε δύσκολες στιγμές. Αύριο θα είναι μια σημαντική ημέρα, με την τελετή απονομής των βραβείων για το Σκουντέτο και το Κύπελλο Ιταλίας. Θα είναι μια βραδιά για να θυμόμαστε. "

"Με τη Μπαρτσελόνα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι τελικός. Αν κοιτάξουμε τον τελικό την Τετάρτη στο κύπελλο, το χάσμα στην κατάταξη δεν φάνηκε, αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχαμε πάρει το κύπελλο με άνεση, αλλά αυτό δεν γίνετε Μ, ένας τελικός είναι τελικός. Είπα στα αγόρια πως αυτές τις δεκαπέντε ημέρες, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά τόςο σωματικά, όσο και ψυχικά για να φτάσουμε σε άριστες συνθήκες στον τελικό. Δεν θα είναι 100% σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά θα πρέπει να είναι στο 90% για να παίξουνε με θάρρος και χωρίς δέος. "

"Είμαι χαρούμενος με ό, τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, κατέληξε ο τεχνικός της Γιούβε - γιατί πολύ δύσκολα μπορεί ένας προπονητής έχει τέτοιες χρονιές, όπως αυτή κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Φέραμε στο σπίτι δύο τίτλους και τώρα πρέπει να είμαστε καλοί και τυχεροί με μια εξαιρετική ομάδα για να παλέψουμε για τον τρίτο. Αν έχω λάβει συγχαρητήρια από τους παίκτες; Δεν έχω ανάγκη να πάρω συγχαρητήρια για ό, τι έγινε. "



Δεν υπάρχουν σχόλια: