JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Κρόιφ: " Κοιτάξτε που είναι η Γιούβε και που οι άλλοι"

Ο θρυλικός Ολλανδός όπως πάντα έγινε είδηση μέσα από αυτά που είπε στη συνέντευξή του για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι και τα λεφτά που ξοδεύουν, χωρίς να έχουν πλάνο σαν τη Γιουβέντους.

Συνήθως μιλάει για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο και μετά τη κόντρα που είχε με τους «μπλαουγκράνα» έχει συνηθίσει να μιλάει και για άλλες ομάδες, όπως τώρα που μίλησε για τη μεγάλη αντίπαλο τη Ρεάλ.

«Είναι γελοίο ότι έχουν κερδίσει μόνο ένα πρωτάθλημα τα τελευταία εφτά χρόνια. Να χάνει μια χρονιά τη μάχη δεν είναι πρόβλημα. Αλλά να κάνει τόσα χρόνια πρωταθλητισμό χωρίς να το κατακτήσεις είναι απαράδεκτο. Έχω αμφιβολίες για τους παίκτες που είναι εκεί. Δε νομίζω πως θέλουν να σκοράρουν οι συμπαίκτες τους. Ο καθένας θέλει να πετυχαίνει μόνος του γκολ. Αυτή είναι η διαφορά με τη Μπαρτσελόνα, όπου όλοι παλεύουν και συνεργάζονται για να φτάσουν στη νίκη».

Ο Γιόχαν Κρόιφ μίλησε επίσης για τις Παρί και Σίτι όπου ξοδεύουν συνεχώς λεφτά χωρίς την ανάλογη επιτυχία σε σχέση με τη Γιουβέντους που ξοδεύει πολύ λιγότερα από αυτές τις ομάδες.

«Το ισπανικό και το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι μακράν καλύτερα από τα υπόλοιπα. Το αγγλικό με έχει απογοητεύσει. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα χρήματα. Η Παρί και η Σίτι ξοδεύουν πολλά περισσότερα από τη Γιουβέντους, όμως δείτε που είναι η Γιουβέντους και που είναι οι άλλες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: