JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Μαρότα: "Δεν πουλάμε παίκτες από τον κορμό μας, θέλουμε να ενισχυθούμε"

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, μίλησε σε συνέντευξη του  στην «Gazzetta dello Sport» για όλα τα ανοιχτά θέματα που έχει η Γιουβέντους, Τέβεζ, Πογκμπά, Βιντάλ, Ντιμπάλα, Κεντίρα, Νέτο, Ζάζα και Μπεράρντι καθώς για τους τρείς πρώτους γράφετε έντονα πως έχουν προτάσεις να φύγουν από το Τορίνο για τους δε υπόλοιπους πως είναι κοντά στην είσοδο του Juventus Stadium.

Το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ της «Γηραιάς Κυρίας» εκπνέει στο τέλος της επόμενης σεζόν κι υπάρχουν έντονες φήμες πως θα αποχωρήσει για την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς, το ίδιο γράφετε για τον Πογκμπά εδώ και καιρό καθώς αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για τον νεαρό Γάλλο, και χθες δημοσίευμα θέλει την Άρσεναλ να προσφέρει 45 εκ. Ευρώ για να κάνει δικό της τον Βιντάλ.


Ωστόσο, ο Μαρότα τοποθετήθηκε για τα παραπάνω, λέγοντας πως οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν την παραμονή των παικτών που είναι ο κορμός της ομάδας και δεν σκέφτονται να πουλήσουν κάποιον από αυτούς:

"Θέλουμε να εδραιωθούμε τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη. Δεν πουλάμε παίκτες από τον κορμό της ομάδας, όπως οι Πογκμπά και Βιντάλ, τους θέλουμε όλους μαζί μας. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ μας που ήδη έχει μεγάλη αξία. Ο Κάρλος είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Έχει συμβόλαιο μαζί μας έως το 2016. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο Τορίνο. Θα μιλήσουμε μαζί του μετά τον τελικό τιυ Champions League. Αυτός θα αποφασίσει για το μέλλον του, ελπίζω να μένει μαζί μας." , ανέφερε 
σχετικά στην «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε με τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν αυτή την εποχή τον ίδιο και την ομάδα.


"Υπάρχουν αρκέτοι παίκτες για τους οποίους ενδιαφερόμαστε, ένας από αυτούς είναι ο Ντιμπάλα, δεν έχουμε έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Παλέρμο, ωστόσο είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συζητήσουμε μερικά πράγματα ακόμα. Ο Κεντίρα είναι άλλος ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης, που μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ, παρακολουθούμε την περίπτωση του και εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους. Και ο Νέτο της Φιορεντίνα είναι παρόμοια περίπτωση που επίσης μένει ελεύθερος, τα έχει πάει εξαιρετικά καλά και είναι μια καλή ευκαιρία. Οι Ζάζα και Μπεράρντι είναι δυο περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν πολύ μεγάλες προοπτικές και θέλουμε να τους κάνουνε γρήγορα δικούς μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: