JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στο μουσείο η φανέλα του Μαρκίσιο καθώς έγινε 300αρης.

Μετά τους Buffon και Chiellini, ο Claudio Marchisio είναι ο τρίτος Εν ενεργεία παίκτης της Γιουβέντους που φτάνει  τις 300 εμφανίσεις με τα χρώματα της Juve. Σήμερα ο "Principino" παρέδωσε τη φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι Γιουβέντους-Φιορεντίνα στο οποίος συμπλήρωσε τις 300 συμμετοχές στο J-Museum, παρουσία του προέδρου του Paul Garimberti.


Ήταν 19 Αυγούστου του 2006, στο San Nicola στο Μπάρι. 84 λεπτό αγώνας για το Κύπελλο Ιταλίας, στο χορτάρι πατάει ένας νεαρός είκοσί χρονών, πρώην Capitano της Primavera της Γιουβέντους στη οποία βρίσκεται από την ηλικία των επτά ετών. Αυτό το παιδί σε λίγο καιρό θα γίνει για όλους νέος Πρίγκιπας.

Γιόρτασε τις 300 του συμμετοχές με μια νίκη κατά των Βιόλα και το έκανε και στο San Siro το Σάββατο με ένα γκολ, το πρώτο πέναλτι της καριέρας του. Σήμερα ήρθε η ώρα να κάνει αιώνια τη φανέλα του, με τον αριθμό 8, στο ναό της ιστορίας της Γιουβέντους, όπως το έκαναν και όλοι οι μεγάλοι αστέρες της ομάδας, ο Κλαούντιο παρέδωσε τη φανέλα του στον Πρόεδρο του J-Museum, 
Paul Garimberti ο οποίος την παρέλαβε και θα την τοποθέτηση δίπλα στις άλλες φανέλες παικτών της Γιούβε που κατάφεραν κάτι παρόμοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: