JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ντελ Πιερό: "Συμπαγής και σταθερή ομάδα η Γιούβε."

Η Γιουβέντους του Massimiliano Allegri προετοιμάζετε για τον τελικό στο Βερολίνο που αναμένεται να είναι πολύ δύσκολος. Για να αποφορτίσει το κλίμα   ο Alessandro Del Piero, δεν βλέπει φαβορί για τον τελικό του Βερολίνου.


Σε Συνέντευξη του στο «ESPN», ο Del Piero βλέπει πως η Γιουβέντους είναι σε θέση να αντιστρέψει την πρόβλεψη και να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου:. «Νομίζω ότι η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα, θα έχουν την ίδια πιθανότητα να κερδίσουν, η Μπλαουγκράνα έχουν ισχυρή ατομικότητα και είναι πολύ επικίνδυνη, αλλά η Γιουβέντους νίκησε τους περσινούς πρωταθλητές, και αποδεικνύεται ότι είναι μια συμπαγής και σταθερή ομάδα. "

Ο πρώην νούμερο 10 της Γιουβέντους θα μπορούσε να αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω, κατέληξα στην Ινδία και τώρα προσπαθώ με προπόνηση να μείνω σε φόρμα. Υπάρχουν μέρη στον κόσμο, όπου θα μπορούσα να πάω, αλλά πρέπει να πάρω υπόψη και την οικογένεια μου. Θα μπορούσαμε να βρούμε μια λύση μέσα σε δύο μήνες ».

Ο Del Piero αναλύει τα διάφορα προβλήματα του ιταλικού ποδοσφαίρου, εμφανίζονται σίγουροι λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που πορεύτηκε η Γιούβε:. «Πρόκειται για ένα πολιτιστικό κίνημα, ένα μέρος της λύσης δίνεται από το έργο του συλλόγου, της ομοσπονδίας και από τους οπαδούς Δεν είναι εύκολο για την Ιταλία και όχι μόνο από την άποψη του ποδοσφαίρου. Η άφιξη της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League μπορεί να φέρει τον ενθουσιασμό και μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα για να επιστρέψει στις νίκες, όπως και στο παρελθόν. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: