JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Gobbo είσαι έμπνευση για πολλούς από εμάς.!

Ο Gobbo πάντα με μαγεύει με τα υπέροχα λόγια του στα άρθρα που ανεβάζει στο blog του, αυτό έκανε και σήμερα, νε τις γνώσεις του και την εμπειρία του πάντα μας δείχνει το δρόμο, σε ευχαριστώ Gobbo εισαι έμπνευση για πολλούς από εμάς.!
Σας παραθέτω όλα όσα έγραψε στο blog του.

#LaDecima, το δέκατο Κύπελλο Ιταλίας, το ασημένιο αστέρι είναι μόνον δικό μας!

Η αναμονή 20 ετών, άξιζε τον κόπο! Τους δώσαμε τόσες ευκαιρίες αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να κόψει πρώτος ούτε αυτό το νήμα! Η Juventus γίνεται η πρώτη ομάδα της Ιταλίας που θα φορέσει στο πέτο (δίπλα στο scudetto ξανά) το ασημένιο αστέρι των 10 κατακτήσεων του τροπαίου αναγκάζοντάς τους όλους να προσκηνύσουν το μεγαλείο της ομάδας του Allegri.

Αυτό το αστέρι -που ανάγκασε τον Corriere dello Sport- να αποκαλέσει τη Juve "αστέρι της Ιταλίας", δεν μπορεί παρά να αφιερωθεί στον πρόεδρο μας Andrea Agnelli, που ξανάστησε στα πόδια της την ομάδα. στους Marotta-Paratici, που παίχτη-παίχτη έχτισαν το σύνολο που κερδίζει τα πάντα 4 χρόνια τώρα, στον mister Allegri, που μας οδήγησε στο θρίαμβο (κρίμα που ο Conte δεν το πίστεψε), σε όσους δεν είναι μαζί μας να γιορτάσουν (η θλιβερή επέτειος του Heysel πλησιάζει) και φυσικά σε όλα αυτά τα ξεχωριστά παιδιά που παίζοντας ως ομάδα (η άμυνα που έβγαλε, και απόψε, ο Tevez είναι η καλύτερη απόδειξη), οδηγεί τη Juve των 33 scudetti και των 10 Coppa Italia στο δρόμο του Βερολίνου εκεί όπου θα περιμένουμε τη Barcelona -που ως μεγάλη ομάδα έσπευσε να μας συγχαρεί- για να κάνουμε αυτή τη χρονιά μοναδική στα χρονικά!
Και μιας και μιλάμε για μεγάλες ομάδες, να μην ξεχάσουμε: chapeau στη Lazio, τόσο επειδή έπαιξε ποδόσφαιρο όσο και επιεδή -και να τα βλέπουν αυτά διάφοροι De Laurentis- ιπποτικά χαιρέτισαν και αναγνώρισαν τους (αιώνιους) νικητές!


Το γκολ του Chiellini είναι το κερασάκι στην τούρτα άλλης μιας υπέροχης χρονιάς του που όλοι προσδοκούμε να γίνει τέλεια στο Βερολίνο. Και το γκολ του Matri, του ωραίου της βραδιάς (να τον χαίρεται η ακόμα πιο ωραία κυρία του!) αποτελεί δικαίωση για τις προσπάθειες ενός μετρημένου παίχτη που εδώ και τέσσερα χρόνια προσφέρει στη Juve κρίσιμα γκολ που γράφονται με χρυσά γράμματα στην ιστορία της -η επιλογή του είναι άλλη μια δικαίωση για τον Allegri που τον πίστεψε και τον ξανάφερε. Για τους άλλους, ό,τι και να πεις, λίγο θα είναι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και σε όσους αγωνίστηκαν απόψε και στους μεγάλους απόντες σαν τους τιμωρημένους Marchisio και Morata και τον μεγάλο Buffon που άφησε τα γάντια του για απόψε στον μεγάλο Storari.
La Decima, θρίαμβος

Υποκλίθηκε και η πρωτευουσιάνα
Ο popolo bianconero δεν χρειάστηκε ούτε μια δεκαετία για να ξαναβρεθεί στον έβδομο ουρανό, εκεί απ' όπου κάποιοι γνωστοί, άλλοι "παραγραμμένοι" και άλλοι κρυμμένοι πάντα στα παρασκήνια, φρόντισαν να ρίξουν την ομάδα μας, ελπίζοντας να την εξαφανίσουν, να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Γελάστηκανμ και στις δυο περιπτώσεις!

Η Juve επέστρεψε πιο δυνατή από κάθε farsopoli. Και όσοι περιμένει να ξαναβάλει στην τροπαιοθήκη της τα δυο scudetti που της (μας) έκλεψαν, ατενίζει από ψιλά -από τον ουρανό της πρωτεύουσας στις σκοτεινές αίθουσες της οποίας εξυφάνθηκε η συνωμοσία- τις άλλες να βολοδέρνουν κάπου στα μισά της βαθμολογίας, βλέπει τους διάφορους Galliani να ακούνε το όνομά τους να αναφέρεται στο σκάνδαλο των στημένων -έτσι, μπας και καταλάβει κανείς ποιοι κάνουν κουμάντιο στα παρασκήνια- και τους διάφορους Moratti να γιορτάζουν τη γιορτή τους χάνοντας μέσα στο Μιλάνο τους από μια Juventus που κατέβηκε χωρίς πέντε (5) αστέρια. Ακριβώς επειδή, όπως σοφά έγραψε ο mister "όποιος τους αποκαλεί δεύτερες γραμμές, τους υποτιμά: οι μάχες κερδίζονται με όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ακούγονται λιγότερο".

Μερικές ώρες γιορτή ακόμα (γιατί οι νίκες φέρνουν νίκες) και πάμε όλοι μαζί στις 6 Ιουνίου για το όνειρο, για το πρώτο μέρος του ονείρου που ξεκινά φέτος. Γιατί εμείς δεν είμαστε περαστικοί. Βρισκόμασταν πάντα στην κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: