JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Κιελίνι: "Αυτό το κύπελλο λείπει πολύ καιρό, το θέλουμε"


"Είναι μια ιδιαίτερη μάχη αυτός ο τελικός επειδή αυτό το κύπελλο λείπει για πάρα πολύ καιρό." Ο Giorgio Chiellini συνόψισε τη σημασία του αυριανού αγώνα κατά της Λάτσιο σε λίγες μόνο λέξεις και συνέχισε: "Είμαι στη Γιουβέντους για 10 χρόνια, σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε παίξει τελικό στο Κύπελλο Ιταλίας μόνο μία φορά, και εξακολουθεί να αποθυμένο μας για το γεγονός ότι έχουμε χάσει. Αυτό θα το πετύχουμε ιδρώνοντας τι φανέλα και θέλουμε να το κερδίσουμε. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην αυριανή μάχη. "

"Η δύναμή μας ήταν πάντα πως προχωράμε ένα βήμα μετά το άλλο. Σκεφτόμαστε το αυριανό ματς και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, τότε θα εστιάσουμε στον αγώνα στις 6 Ιουνίου, αλλά πριν μιλήσουμε για τα επόμενα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Σκεφτόμαστε τους επιτιθετικούδ της Λάτσιο, όχι της Μπαρτσελόνα." Μίλησε στη συνέχεια και για το Φελίπε Άντερσον, είπε: "Τρέχει πολύ, έχει ταχύτητα, τεχνική... είχε σταθερή απόδοση και έκρηξη και επέτρεψε στη Λάτσιο να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη."

Στη Γιουβέντους είναι πλήρης και καθόλου ικανοποιημένοι, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που κέρδισε πρόσφατα: "Το σημαντικό πράγμα είναι να μην χάσεις ποτέ τη θέληση για τη νίκη και να γιορτάσουμε, διότι αυτό είναι που μας έκανε να κερδίσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εφ 'όσον δεν κερδίζετε εσείς δεν καταλαβαίνετε πόσο όμορφο είναι, δεν είναι καλά να επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, αυτή ήταν η δύναμή μας τα τελευταία χρόνια. "


Δεν υπάρχουν σχόλια: