JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Βιάλι: "Η Γιούβε στο τελικό, δεν τις χαρίστηκε τίποτα"

Ο Vialli διατυπώνει τις σκέψεις του πριν από το μεγάλο αγώνα στο Βερολίνο μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα.


Ο Vialli θα είναι στο παραδοσιακό ραντεβού στο Royal Park Ι Roverri στο Τορίνο, όπου στις 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά γκολφ, για 12η φορά. Μεταξύ άλλων, θα είναι εκεί ο Andrea Agnelli στο ρόλο του ιδιοκτήτη, οι Platini, Cruijff, Del Piero και Nedved. Χθες στα Εγκαίνια στο Harbour Club στο Μιλάνο, ο Gianluca Vialli, έχει εστιάσει τις σκέψεις του για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα:

«Η Γιούβε, είναι στον τελικό, δεν τις χαρίστηκε τίποτα. Είναι αλήθεια, υπήρχαν κάποιες εύκολες κληρώσεις, αλλά η τύχη της άξιζε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των επιλογών που έχουν γίνει από την εταιρεία από την ημέρα μετά τον υποβιβασμό: υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά ο Andrea Agnelli έχει κάνει πάντα τις σωστές επιλογές ».

"Η Juve είναι η έκφραση ενός κινήματος. Μεταξύ της Juve και των άλλων ιταλικών ομάδων υπάρχει ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί με αύξηση του μέσου επιπέδου του πρωταθλήματος. Στην Αγγλία, η Premier είναι πολύ πιο ομοιογενής και οι ομάδες είναι όλες ανταγωνιστικές, τότε δεν φαίνεται σκόπιμο να μιλάμε για την αναγέννηση του ιταλικού ποδοσφαίρου "

Όπως έγινε έρχονται στο Βερολίνο, αλλά τώρα λείπει το κερασάκι: "Η Μπαρτσελόνα είναι ισχυρότερη ομάδα, μην ξεχνάτε όμως, πως αντιμετωπίζονται καλύτερα σε ένα παιχνίδι από ότι σε δύο. Αν έχεις ανθρώπους σαν τους Messi, Neymar και Suarez σε 180 λεπτά μπορεί να κάνει πολύ κακό. Αντ 'αυτού, είναι ανοιχτή πίσω. Η Γιουβέντους παίζει στο Βερολίνο και εκεί τρεις από τους παίκτες της έγιναν πρωταθλητές κόσμου  όπως ο Μπουφόν, ο Πίρλο και ο Μπαρτζάλι και μπορεί να θέσουν σε εφαρμογή τη μνήμη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που κέρδισαν το 2006 ".


Δεν υπάρχουν σχόλια: