JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ογκμπόνα: "Δυναμή μας η ομαδικότητα"

"Έχουμε επίγνωση ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά στο γήπεδο θα δώσουμε το 150% και θα είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια." 


Αυτά, είπε ο αμυντικός της Γιουβέντους Angelo Ogbonna για τον τελικό στις 6 Ιουνίου, και συνέχισε λέγοντας για όλα όσα πέτυχε η ομάδα  μέχρι τώρα, είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης ομαδικής δουλειάς: "Είμαστε μια ομάδα που δυναμώνει όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα. Στο γήπεδο προσπαθούμε να δείξουμε το πλήρες δυναμικό μας και πιστεύω ότι το μήνυμα που στείλαμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σε όλη αυτή τη σεζόν είναι ακριβώς αυτό, η δύναμη του συλλογικού. "

"Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα θέλαμε να το κρατήσουμε στο σπίτι μας από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ήταν ο μεγάλος στόχος μας. Και μετά το Κύπελλο Ιταλίας, το οποίο κερδίσαμε μετά από 20 χρόνια, με ένα παιχνίδι και ένα μεγάλο ημι-τελικό εναντίον της Φιορεντίνα στη Φλωρεντία, ίσως αυτό ήταν ένα πραγματικό σημείο καμπής της σεζόν, μαζί με την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Νάπολι."

"Είναι πολύ καλά τοποθετημένη η ομάδα φέτος, ο Αλέγκρι μας έδωσε την ασφάλεια, παιχνίδι με παιχνίδι, και έχουμε την εξουσία"

Και τέλος μίλησε για το Grand Final, πριν από την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Βερόνα: "Προετοιμαζόμαστε ακόμα και τώρα για την 6η Ιουνίου: στη Βερόνα θα ήθελα να κάνω ένα καλό αγώνα, να δείξουμε καλό  πρόσωπο όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος για να συνεχίσουμε τη διαδρομή προς τον τελικό του Champions League."

Δεν υπάρχουν σχόλια: