JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Πογκμπά δεν πωλείται...



Εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω σε πολλά σάιτ, ελληνικά και ξένα για το που θα παίζει του χρόνου ο Πολ Πογκμπά (μερικοί μάλιστα το έχουν σίγουρο πως ο Πογκμπά θα φύγει από τη Γιούβε), πολλές οι ομάδες που θέλουν τον νεαρό Γάλλο μέσο, όμως κανείς από όλους αυτούς δεν έχει καταλάβει πως πλέον η Γιούβε άλλαξε επίπεδο και δύσκολα θα πουλήσει παίκτες όπως ο Πογκμπά, αν θέλει να κρατήσει τον παίκτη θα τον κρατήσει απλά γιατί είναι η Γιουβέντους (κάποιοι ξεχνάνε ή νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με την Γιουβέντους του 2010), γιατί πλέον δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, έχει ιδιόκτητο γήπεδο και έχει μπει σε κερδοφορία από φέτος μετά και την συμμετοχή της στον τελικό του Champions League, άρα δεν έχει ανάγκη από τα εκατομμύρια που της στρώνουν στα πόδια της Ρώσοι και Άραβες κροίσοι για να πουλήσε πρωτοκλασάτους παίκτες της όπως ο Γάλλος. Επίσης και κάποιοι Ισπανοί και Άγγλοι τον θέλουν όπως γράφετε. Μάλλον θα μείνουν με την όρεξη όλοι τους.

Ο Μπέπε Μαρότα όμως λέει σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση πως η Γιουβέντους δεν πουλάει παίκτες από τον κορμό της, κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και επιμένουν στα σενάρια πώλησεις του, ας είναι...

Η Γιουβέντους μάγκες αν θα πουλήσει τον Πογκμπά και τον κάθε Πογκμπά θα το κάνει επειδή θα δει πως ο κάθε παίκτης της έπιασε ταβάνι και πλέον τον ενδιαφέρει περισσότερο από το ποδόσφαιρο, το πως θα φτιάξει το μαλί του και γενικότερα το life style. Κάποιοι νομίζουν ότι τρώνε κουτόχορτο οι ιταλοί όπως οι μαδριλένοι. Είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: