JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μάτρι: "Το πιο σημαντίκο γκολ της καριέρας μου"


Αν μια μέρα, κοιτάξει πίσω, και κλήθει να επιλέξει ένα γκολ μεταξύ των 31 που έχουν σημαδέψει την καριέρα του στη Γιουβέντους από το Φεβρουάριο του 2011 μέχρι σήμερα, ο Alessandro Matri χωρίς αμφιβολία θα επιλέξει το γκολ στο '97 λεπτό του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Γιουβέντους-Λάτσιο, αποφασιστικό γκολ που χάρισε στη Γιουβέντους το 10ο κύπελλο μετά από 20 χρόνια.


"Συναισθήματα; Πολλά, επίσης, γιατί το γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Ευχαριστώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν, ίσως είναι το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου. Και αυτή η κατάκτηση του δέκατου, θα μείνει στην ιστορία, για μένα αυτό είναι μια πηγή υπερηφάνειας"

"Η νίκη του ιταλικού Κυπέλλου ήταν τόσο σημαντική όσο και αυτή του πρωταθλήματος", δήλωσε ο Matri και συνέχισε "Τώρα δεν θέλουμε να χάσουμε το ραντεβού στις 6 Ιουνίου."

Με την ευκαιρία, η συνέντευξη έγινε ακριβώς στην 19η επέτειο της νίκης του Champions League στη Ρώμη, κατά του Ajax. Κι 'αυτή είναι μια καλή χρονιά για να επιστρέψει η Γιούβε και να ανεβεί στα ουράνια, στο γήπεδο που έχει ήδη δει μερικούς από τους παίκτες τις να σηκώνουν το παγκόσμιο κύπελλο στο μεγάλο θρίαμβο της Σκουάντρα Ατζούρα πριν από εννέα χρόνια; 
"Έχουμε φτάσει σε έναν τελικό, που ίσως κανείς δεν περίμενε", είναι η απάντηση του νούμερο 32 της Γιουβέντους: "Είμαστε εδώ σε ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα είναι ανοιχτό, είμαστε βέβαιοι ότι προετοιμαζόμαστε καλά και θέλουμε να δείξουμε τη δύναμή μας ενάντια σε έναν τρομερό αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε πολύ δύσκολα και να τους ταλαιπωρήσουμε".

Προτού σκεφτούν όμως το μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό και την κατάκτηση του Coppa Italia, έχουν αύριο το βράδυ τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

"Αύριο θα είναι μια γιορτή, παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν πρέπει να υποτιμηθεί, θα μπούμε στο γήπεδο με αφοσίωση και επαγγελματισμό. Εμείς πάντα θέλουμε να κάνουμε καλά και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθη σε αυτά τα παιχνίδια".

"Το πρωτάθλημα ήταν ισορροπημένο μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά στη συνέχεια η Γιουβέντους έδειξε τη δύναμή της μέσω της κυριαρχίας, άφησε πολύ πίσω τις άλλες ομάδες."

Τέλος μίλησε και για την επιστροφή του στη Γιουβέντους: "Τα πάντα είναι στο σωστό δρόμο: η επιστροφή μου ήταν απρόσμενη, καθώς είχα ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι μου πήρε λίγο χρόνο για να επανέλθω, αλλά όλα πήγαν καλά, με βοήθησε αρκετά το ότι ήξερα την ομάδα και τον προπονητή και με βοήθησε να μπω αμέσως στο κλίμα της ομάδας. "


Δεν υπάρχουν σχόλια: