JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Θα βρούμε ένα εισιτήριο για Βερολίνο;

Για κάθε Γιουβεντίνο να παρακολουθήσει τον τελικό στο Βερολίνο είναι ένα όνειρο, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει πρώτα να περάσει έναν εφιάλτη. Σε δυο μέρες θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι Γιουβεντίνοι να αγοράσουν ένα μαγικό χαρτάκι.! Θα βρούμε ένα εισιτήριο για Βερολίνο;


Οι πωλήσεις των εισιτηρίων (όλα τα εισιτήρια υποχρεωτικά ενωμένα σε οργανωμένα ταξίδια) συνεχίζεται μεταξύ μυστήριου και δυσλειτουργίας: κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσα εισιτήρια και τι είδους πουλήθηκαν, οι οπαδοί της Γιουβέντους που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας και δεν έχουν πρόσβαση στα εισιτήρια ακόμα, καταφεύγουν σε ιστοσελίδες όπως το Viagogo που προσφέρουν εισιτήρια του τελικού σε τιμές που κυμαίνονται από 1.500 έως € 3.000, με όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τις λύσεις αυτού του είδους, οι οποίες συνορεύουν με την μαύρη αγορά. Αλλά πρώτα πρέπει να αναλύσουμε τις διάφορες καταστάσεις.

Η Γιουβέντους παρέδωσε στην ιστοσελίδα Franco Rosso την πώληση περίπου 14.000 εισιτηρίων που διατίθενται για τους οπαδούς της ομάδας που είναι κάτοψη διαρκείας (ο σύλλογο κράτησε περίπου 5.000 για τους χορηγούς, τους επισήμους, τους εργαζόμενους και τους συγγενείς των παικτών). Από την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε η online πώληση των εισιτηρίων αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας. Μετά από έξι ημέρες δεν υπάρχουν ακριβής πληροφορίες σχετικά με το πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί. Γνωρίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια με τη φθηνότερη τιμή, για να επανεμφανιστούν την επόμενη μέρα. Μεθαύριο θα τελειώσει η πρώτη περίοδο πώλησεις, θεωρητικά, θα ξέρουμε τον αριθμό των εισιτηρίων που πωλήθηκαν και εκείνων που θα τεθούν προς πώληση, αυτή τη φορά πώληση ανοιχτή για όλους. Να δούμε πόσα έμειναν αν έμειναν και πόσοι θα προλάβουν να πάρουν.

Οι τιμές των εισιτηρίων (τα οποία χωρίζονται σε τρεις ζώνες: ήταν 70, 160, 280 ευρώ, με τη δυνατότητα εύρεσης ακόμη και με 55, 125 και € 220 "με περιορισμένη ορατότητα"), δεν γνωρίζουμε πόσα και σε ποιές τιμές θα μείνουν, θα το μάθουμε την Πέμπτη όταν και θα μπορεί ο κάθε Γιουβεντίνος να αγοράσει εισιτήριο, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο.

Η Γιουβέντους έχει ανοίξει τώρα την πώληση των εισιτηρίων για τα μέλη του κλαμπ "J1987" ή "Premium Member" όσο είναι δυνατό να κάνετε κράτηση έως δύο εισιτήρια της κατηγορίας 3 (€ 160) για κάθε μέλος, αποκτώντας πρόσβαση στο " Promo e Convenzioni" και κάνοντας κλικ στο Berlin2015. Οι κρατήσεις θα πρέπει να συλλέγονται κατά χρονολογική σειρά άφιξης. Όσοι καταφέρνουν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων να ενημερώνεστε για την Τετάρτη 27 Μαΐου για να επιβεβαιώσετε την αίτηση αγοράς και θα υποδείξει τον τρόπο μεταφοράς στο Βερολίνο. Οι αναφερόμενες ώρες, ωστόσο, η ιστοσελίδα είναι πολύ αργή και πολλοί δεν είναι σε θέση να κάνουν κράτηση του εισιτηρίου τους.

Ένας χάμος δηλαδή, γίνετε της μουρλής, άντε να δούμε ποιοί θα είναι οι τυχεροί που θα καταφέρουν να πάρουν ένα μαγικό χαρτάκι.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: