JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Κιελίνι: "Μόνος μου δεν μπορώ να τους σταματήσω, όλη η ομάδα μπορεί"

"Δεν Υπάρχει ένας άνθρωπο μόνος του για να σταματήσει τους Messi, Neymar και Suarez, ο μόνος τρόπος για να τους εμποδίσεις είναι με ομαδική δουλεία." 



Όσο φτάνουμε πιο κοντά προς τον τελικό στο Βερολίνο στις 6 Ιουνίου, ο Giorgio Chiellini και η Γιουβέντους μελετούν πώς θα μπορέσουν να σταματήσουν την μαγική τριάδα της Μπαρτσελόνα.
«Φαίνονται ασταμάτητοι, αλλά θα μελετήσουμε καλά το παιχνίδι τους - είπε ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους μιλώντας στο Premium Sports και συνέχισε - Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί, είναι μια μεγάλη ομάδα που επιτιθέμενοι είναι σε θέση να σου κάνουν πολύ κακό. Αλλά εμείς νε την ομαδικότητα και την ποιότητα μας, μπορούμε να τους περιορίσουν. "


Στη Juve κυνηγούν το Τσάμπιονς Κιγκ από το '96 και κατά της Μπάρτσα σίγουρα θα είναι δύσκολα. "Εδώ και χρόνια οι οπαδοί μας θέλουν να κερδίσουμε το Champions League, κατά τη γνώμη μου όμως για να πας εκεί πρέπει να πάρεις πρώτα το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα σε βάζει μπροστά από κάτι το ιδιαίτερο, να συναντήσεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, είναι μια μοναδική ατμόσφαιρα, οι αισθήσεις και τα συναισθήματα που σου δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν άλλα παιχνίδια - παραδέχθηκε ο Chiellini - Σαν παιδί πάντα άκουγα αυτό το περίφημο κομμάτι της μουσικής και τα πρώτα λεπτά που θα είμαστε εκεί θα έχουμε την αδρεναλίνη σε απίστευτα υψηλά ποσοστά, μετά θα γίνει μια μεγάλη μάχη. " 
. "Αυτή η Γιουβέντους είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και είναι δύσκολα, για όλους τους αντιπάλους μας - προειδοποιεί ο Κιελίνι - Μετά τη Μαδρίτη ξεκίνησε το κυνήγι για το εισιτήριο στο Βερολίνο και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν χιλιάδες οπαδοί μας ακόμα και έξω από το γήπεδο, ακόμη και χωρίς εισιτήρια, με 1 % πιθανότητες να το βρουν εκεί, για να απολαύσουν την ατμόσφαιρα, μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την ημέρα και μείνετε κοντά μας. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: