JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τέβεζ: "Θα πολεμήσω για το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ μου"

Ο Apache της Γιουβέντους, και ο μάγος της Μπαρτσελόνα μίλησαν για το τι περιμένουν εν όψει του τελικού στο Βερολίνο. Τέβεζ: «Θα αγωνιστώ για το δεύτερο Τσάμπιονς μου. Ο Μέσι δεν θα σκεφτεί για μένα πρόκληση ».
Μέσι: «Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε, φυσικά αρκετά ισχυρό, και υπάρχει ένας μεγάλος Τέβεζ. Είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να συμβούν ».


Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα, έχει ξεκινήσει και είναι πλέον στην καθημερινή ζωή των δύο συλλόγων, των παικτών και τον οπαδών. 

Το Sport Mediaset παίζει εκ των προτέρων με δύο συνεντεύξεις με τα δυο δεκάρια των δυο ομάδων. Ένα Αργεντίνικο ντέρμπι, μια πρόκληση στην πρόκληση: ο Carlitos Tevez κατά του Lionel Messi.

Ο Κάρλος Τέβεζ είπε γθα το ματς και τη σχέση του με τον Μέσι: "Θα πολεμήσω στο Βερολίνο για το δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ μου. Νομίζω ότι ο Λέων θα σκεφτεί περισσότερο το παιχνίδι, παρά την πρόκληση μεταξύ των δυο μας. Και το ίδιο ισχύει και για μένα. Είμαστε σύντροφοι στην Εθνική και οι δύο θέλουμε να κερδίσουμε το Champions League. Πρόκειται περισσότερο για ένα δημοσιογραφικό θέμα, είναι ένα πράγμα που πραγματικά νοιάζονται. Νομίζω ότι, αυτή τη στιγμή, η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και ο Μέσι είναι ο καλύτερο παίκτης στον πλανήτη. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε ένα τέλειο παιχνίδι." Ο Apache είναι πιο ώριμος από ποτέ, αλλά με την ίδια επιθυμία για να πάρει το κύπελλο, όπως όταν σήκωσε το τρόπαιο με τους Κόκκινους διάβολους.

Μετά το 10αρι της Γιουβέντους, ήταν η σειρά για το 10αρι των Μπλαουγκράνα: «Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές και πάλι και αυτή είναι η ελπίδα του συλλόγου και όλων μας. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε, φυσικά αρκετά ισχυρό, και υπάρχει ένας μεγάλος Τέβεζ. Είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να συμβούν, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να το κατακτήσουμε. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: