JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Μνημόσυνο στο Χέιζελ.;

Μνημόσυνο έγινε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, στην μνήμη των 39 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους σαν σήμερα, στις 29 Μαΐου 1985.


Τριάντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα, όταν 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 600 τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γιουβέντους. Συγγενείς, αλλά και άνθρωποι που βρέθηκαν τότε στο Χέιζελ, μαζεύτηκαν στο στάδιο «King Baudouin» για να αποτίσουν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους οπαδούς της Κυρίας.


39 λευκά μπαλόνια ανέβηκαν στο ουρανό των Βρυξελλών για να τιμήσουν τα θύματα του Heysel, στην τριακοστή επέτειο της νύχτας που έχει για πάντα σημαδέψει την ιστορία της Γιουβέντους και το ποδόσφαιρο. Αυτά τα μπαλόνια, αλλά δεν κατάφεραν να ανέβουν στον ουρανό και, μεταφέρθηκαν από τον άνεμο, μέσα στο γήπεδο, που έχει μετονομαστεί σε King Baudouin.


Ήταν μια στιγμή βαθιάς συγκίνησης που ολοκλήρωσε την τελετή σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, που υπενθύμισε τα 39 άτομα που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το καταραμένο βράδυ. Την Γιουβέντους εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Μουσείου της ομάδας Paul Garimberti και ο πρώην παίκτης της Sergio Brio.


Τορίνο, Λίβερπουλ και Βρυξέλλες ενωμένοι στη θλίψη και τη μνήμη. Στην τριακοστή επέτειο της τραγωδίας του Heysel σε κάθε μία από τις τρεις πόλεις που θα τιμήσουν τα αθώα θύματα της 29ης Μαΐου 1985. Στο Τορίνο το βράδυ θα υπάρξει Λειτουργία στο Ναό της Μεγάλης Μητέρας του Θεού, με τη συμμετοχή των παικτών της πρώτης ομάδας, το τεχνικό προσωπικό και τους ηγέτες της Γιουβέντους. Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Μουσείου της Γιούβε Paul Garimberti και ο Sergio Brio ήταν παρόντες στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Στο Λίβερπουλ ήταν οι Gianluca Pessotto και Massimo Bonini να καταθέσουν στεφάνι στο πόδι της πλάκας στο Anfield που υπενθυμίζει τα 39 θύματα, καθώς ο Phil Neal, αρχηγός της Liverpool την τραγική εκείνη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: