JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Μπουφόν: "Επιστρέφω στο Βερολίνο, δύσκολα αλλά έχουμε 35% πιθανότητες"


Μιλώντας αν μη τι άλλο ειλικρινά, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραδέχθηκε πως στη Γιουβέντους αντιστοιχούν 35% κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με φόντο το τρόπαιο του Champions League.

Οι «μπιανκονέρι» επέστρεψαν για τα καλά στην elite τη φετινή σεζόν κι απέκλεισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης για να φτάσουν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στόχος τους πλέον είναι να νικήσουν τους «μπλαουγκράνα» στον τελικό, στις 6 Ιουνίου, ωστόσο ο αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας» υποστήριξε πως αναλογούν 35% πιθανότητες στην ομάδα του.
«Επιστρέφω στο Βερολίνο έπειτα από εννέα χρόνια (σ.σ. κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιταλία). Θα δούμε εάν τα συναισθήματα είναι τα ίδια, δεν πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά με εκείνα πριν από εννέα χρόνια»ανέφερε αρχικά στο «Sport Mediaset».

«Απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχουμε λιγότερες από 35% πιθανότητες, αλλά διαθέτουμε κάποια όπλα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά. Πριν, αντιμετωπίσαμε τη Ρεάλ η οποία ήταν εξίσου πιο μπροστά από εμάς κι έπρεπε να καλύψουμε την απόσταση στα δύο ματς. Και το καταφέραμε»συμπλήρωσε.

Όσο για τις δυσκολίες του τελικού: «Μπορούμε απλά να πούμε, πολύ ξεκάθαρα και πολύ ήρεμα, πως ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και θα χρειαστούμε ψυχολογική δύναμη, καθώς εάν δείχνεις πως βρίσκεσαι σε κρίση, ο αντίπαλός σου μπορεί να σε αποτελειώσει με ένα μόνο χτύπημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: