JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

5 χρόνια στο τιμόνι της Γιούβε ο Αντρεα.

Είναι 19 Μαΐου, του 2010. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γιουβέντους διόρισε τον Andrea Agnelli ως πρόεδρος της ομάδας. Ενισχύει και πάλι τους δεσμούς με την οικογένεια και γίνεται ο τέταρτος Agnelli που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, αφού ο παππούς του Edoardo, ο θείος του Gianni και ο πατέρας του Umberto, είχαν περάσει από αυτή τη θέση στο παρελθόν.


Ο πρώτος στόχος του ως προέδρου είναι να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον, αφού πέρασε δύσκολα χρόνια η ομάδα, η υπερηφάνεια, η φιλοδοξία, η αίσθηση του ανήκειν είχαν χαθεί. Και για να το κάνει αυτό, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: να κερδίσει και πάλι.
Πέντε χρόνια αργότερα, η Γιουβέντους του Andrea κερδίζει ξανά. Έζησε αξέχαστες στιγμές.

Όπως το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ως πρόεδρος της Γιούβε  υποδέχτηκε τους παίκτες και τους οπαδούς: "Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας", κόβοντας την κορδέλα του νεόκτιστου Σταδίου.
Όπως ο μεγάλος κύκλος των τεσσάρων συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Τον δύο Σούπερ Καπ που κατέκτησε. Καθώς και η μεγάλη νύχτα της Μαδρίτης. Και συνεχίζει τις συναρπαστικές προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.

Η πρώτη θα είναι αύριο στο Olimpico της Ρώμης. Και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα πέντε χρόνια της προεδρίας του Andrea Agnelli είναι κατακτώντας το κύπελλο, για την κοινωνία και τους οπαδούς δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας, μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: