JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στο ΟΤΕ TV μέχρι το 2018.

Για άλλες τρεις σεζόν, μέχρι το 2018, ανανέωσε ο OTE TV τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του ιταλικού πρωταθλήματος.


Άλλο ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η Serie A TIM, παραμένει και την επόμενη τριετία αποκλειστικά στην τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV, προσφέροντας ποιοτικό αθλητικό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου.

O OTE TV προχώρησε στην ανανέωση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων του Ιταλικού Πρωταθλήματος για την επόμενη τριετία έως και τη σεζόν 2017-2018. Μέσα από τα κανάλια ΟΤΕ SPORT οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαμβάνουν πλούσια ποδοσφαιρική δράση από 20 συλλόγους, με 10 αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική, 380 ματς το χρόνο και φυσικά όλα τα μεγάλα ντέρμπι, με πρωταγωνιστές τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη αλλά και πολλούς Έλληνες διεθνείς, όπως οι Μανωλάς, Καρνέζης, Τοροσίδης, Μόρας, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης και Κονέ. 

"Και το Ιταλικό Πρωτάθλημα παραμένει για άλλη μία τριετία στην τηλεόραση του OTE TV, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρικό θέαμα στους συνδρομητές μας. Με τις κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό που φιλοξενούν τα αθλητικά μας κανάλια, η νέα σεζόν στον OTE TV προβλέπεται συναρπαστική" δήλωσε ο Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: