JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Eros Ramazzotti: "Η Γιούβε έκανε ένα αθλητικό θαύμα"


Ο Έρος Ραματζότι είναι γνωστός και παθιασμένος οπαδός της Γιουβέντους, σε συνέντευξη του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέγκρι και την ομάδα του: "Για τον Allegri ήμουν πάντα αισιόδοξος, σας το είχα πει σε δύσκολους καιρούς. Το τελικό του Champions League, όμως, δεν μπορούσα να τον φανταστώ πότε. Αυτή η Juve είναι πραγματικά μια μουσική που σου αρέσει να την απολαμβάνεις." Ο Eros Ramazzotti περιοδεύει στην Ευρώπη με το νέο του άλμπουμ "Perfect" αλλά κυρίως στο μυαλό του έχει μια πρωτεύουσα το Βερολίνο.


Στις 6η Ιουνίου θα είσαι στο Olympiastadion για το Γιούβε-Μπάρτσα; "Όχι, εκείνη την ημέρα έχω ραντεβού στο Παρίσι. Δεν είναι κακό: Είμαι πολύ προληπτικός. Το βράδυ του ιταλικού τελικού Κυπέλλου τον είδα από το Παρίσι. Και κερδίσαμε μια μεγάλη Λάτσιο. Για τις 6 Ιουνίου έχω κάνει κράτηση στο ίδιο ξενοδοχείο, κοντά στην Place Vendome και στο ίδιο δωμάτιο."


"Αν το πάρουμε θα μπορούσα να κάνω την τρέλα να κλείσω ένα ιδιωτικό τζετ και να πάω στο Βερολίνο για να γιορτάσω με τους τιφόζι μας."


Η Γιούβε κέρδισε το πρωτάθλημα τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος, στη συνέχεια, πήρε το Κύπελλο Ιταλίας: ό, πιστεύεις στο Τρέμπλ από το 1-10 πόσο; "Θα έλεγα 8. Ο Allegri ήταν πάντα ταπεινός, αλλά θετικός. Από πολλούς ανθρώπους αμφισβητήθηκε ο Max, αλλά τράβηξε το δρόμο του, μεταδίδοντας την ηρεμία του στην ομάδα και έφερε νέες ιδέες. Χρειαζόταν χώρο και να μην πιέζεται όπως στο Μιλάνο. Οι Agnelli, Marotta, Nedved και Paratici ήταν διορατικοί. Η Juve είναι ένα πρότυπο ομάδας. Αυτή η χρονιά έδειξε ότι δεν θα εξυπηρετούσαν σεπολλά οι αγορές που ζητούσε ο Conte, αλλά ήταν αρκετά καλές προσθήκες οι Pereyra, Evra, Morata ... Ήδη η Γιούβε έκανε ένα αθλητικό θαύμα. "


Μεταξύ των οπαδών ο Μέσι θέλει το τρόπαιο; "Κι εμείς το θέλουμε όσο κι αυτός. Ελπίζω ότι εναντίον μας θα έχει κάποια προβλήματα, όπως στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γερμανίας. "

Φαίνεσαι πολύ αισιόδοξος; ... "Ονειρεύομαι ένα θαύμα σαν αυτό της Μίκαν το '94, όταν η Μπαρτσελόνα του Κρόιφ έμοιαζε καλύτερη, και τελικά έχασε 4 - 0. Είμαι πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους θα παίξει ένα μεγάλο παιχνίδι, διότι έχει λιγότερα να χάσει. Ακόμα και στην ήττα, η Γιουβέντους και το ιταλικό ποδόσφαιρο έχουν κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Τέλος πάντων, είμαστε δυνατοί στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή θα είμαστε ανώτεροι από τη Μπάρτσα σε αυτές τις γραμμές. Εκεί που έχουν το πλεονέκτημα είναι στην επίθεση με τους 3 εξωγήινους, και ιδιαίτερα το Messi, εκεί έχουν κάτι επιπλέον. Αλλά θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας με τη μεγάλη σεζόν των Morata και Tevez. "

Τον Τέβεζ στον θυμίζει κάποιο τραγούδι; ""Φωτιά στη φωτιά". Είναι πραγματικά ένας παίκτης στον γήπεδο που τα κάνει όλα: τον είδα να σκοράρει, αλλά και να παίζει άμυνα παίρνοντας τη θέση του Evra. Δεν περίμενα να δω δύο χρόνια τώρα τόσο τρελός dell'Apache. Ελπίζω να συνεχίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί μας. "

Στα μάτια του dell'Apache βλέπεις το μέλλον; «Δεν το βλέπω στο πρόσωπό σας, γιατί βάζει τον φόβο ... (γέλια). Αν και δεν έχω ζήσει τη νεολαία τόσο διαφορετικό από αυτόν. Ο Τέβεζ δεν είναι αυτό που μπορεί να αγοράσει με τα χρήματα, αποφάσισε τη ζωή του. Τούτου λεχθέντος, η ικανοποίηση που παίρνετε μακριά με Γιουβέντους δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά .... "


Δεν υπάρχουν σχόλια: