JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αλέγκρι: "Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο"


Αν κάποιος είχε ακόμα αμφιβολίες για το ότι η Γιούβε θέλει αυτό το Κύπελλο Ιταλίας, ας ακούσει τι είπε ο Massimiliano Allegri, στη συνέντευξη Τύπου. Αύριο η Γιουβέντους θα παίξει για το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν, αλλά υπάρχουν πολλά ζητήματα που την απασχολούν, αντί ο τελικός του Champions League. Ο τεχνικός της Γιούβε διευκρινίζει αμέσως τη σκέψη του: "Πρόκειται για δύο τελικούς και έχουν την ίδια αξία. Το Κύπελλο Ιταλίας είναι ο πρώτος που θα παίξουμε, είναι ο δεύτερος στόχος της σεζόν μετά το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε σπίτι μας. Θα είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε, θα είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα και αυτό θα μας δώσει επιπλέον ενθουσιασμό για την προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. "

"Θα είναι διαφορετικό επειδή είναι ένα παιχνίδι όπου μπορεί να κερδίσουμε ένα τρόπαιο, θα υπάρξει ισορροπία και μπορεί το θέμα να μην θα επιλυθεί σε 90 λεπτά. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχουμε τους παίκτες σε καλή κατάσταση, ακόμη αυτούς που θα είναι στον πάγκο. "

"Πίρλο; Αύριο θα παίξει. Πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, εκτός από το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Λάτσιο έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια απέναντι στη Νάπολι και τη Βερόνα στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε από τώρα στο τις 6 Ιουνίου, αλλά θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να είμαστε σε μια βέλτιστη κατάσταση. "

Δεν βαριόμαστε να κερδίζουμε ποτέ - είπε ο προπονητής - η Γιουβέντους έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα αφού έχει εργαστεί καλά η εταιρεία. Η επανάληψη δεν είναι ποτέ εύκολη, και το επόμενο έτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί πρέπει πάντα να βελτιώνεται. Αλλά φέτος το κάναμε και παρόλο που έχουμε ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα, η ομάδα στο Μιλάνο έπαιξε με τη συνήθη αποφασιστικότητά για τι νίκη, αυτό βοηθά πολύ γιατί αν χάσεις την συγκέντρωση σου η κατάρτιση γίνεται όλο και πιο δύσκολη ... »


Δεν υπάρχουν σχόλια: