JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Cabrini και Torricelli μιλάνε για τα εγκαίνια αλλά και την ομάδα.


Antonio Cabrini : Το γήπεδο είναι πανέμορφο, στο σπίτι της Γιουβέντους υπάρχει τώρα ένα διαφορετική κλίμα. Μετά από χρόνια απογοητεύσεων, αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι κάτι έχει αλλάξει.

Moreno Torricelli : Είμαι πολύ ευτυχής που είδα τον Andrea Agnelli και τη μητέρα του. O Moggi είναι μέρος της ιστορίας της Γιουβέντους, λάθος που δεν προσκλήθηκε»

Ο Antonio Cabrini , πρώην αριστερό μπακ της Γιουβέντους και της εθνικής ομάδας της Ιταλίας το 1982 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έδωσε συνέντευξη στην «Calcionwes24.com», μία ημέρα μετά τα εγκαίνια του νέου σπιτιού της Γιουβέντους. "Το γήπεδο είναι πανέμορφο, στο σπίτι της Γιουβέντους υπάρχει τώρα ένα διαφορετική κλίμα - εξηγεί ο Cabrini- Μετά από χρόνια απογοητεύσεων, αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι κάτι έχει αλλάξει: οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι καλοί και έχουν μεγάλο ενθουσιασμό, θα έχουν μεγάλη συνεισφορά στο νέο γήπεδο και στην ομάδα, οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο. Πήραν καλούς παίκτες, η ομάδα χτίζεται όπως είχε ζητήσει ο προπονητής που έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του : όχι άσκοπες αγορές, ίσως η μόνη να ήταν αυτή του Ziegler, τον οποίο δεν ήθελε ο Conte». Ο στόχος; «Να Φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, από την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι σημαντικό να καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο είναι η Γιουβέντους. Πιθανά προβλήματα; Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με την Γιουβέντους: το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και δεν θα ήθελα κάποιος να δημιουργήσει αντιπαλότητα στην ομάδα ....»

Ο Moreno Torricelli , ήταν ένα από τα 50 αστέρια που βρέθηκαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου γηπέδου της Γιουβέντους . Την επόμενη μέρα, ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους σχολίασε στο "Tuttomercatoweb.com» : «Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ, το άνοιγμα του γηπέδου εξίσου σημαντικό, το πρώτο στην Ιταλία που ανήκει σε σύλλογο. Είναι ένα όμορφο γήπεδο, πραγματικά, τα πάντα στη σκηνή ήταν μαύρο και άσπρο. Είμαι πολύ ευτυχής που είδα τον Andrea Agnelli και τη μητέρα του. Η απουσία Moggi; «Ήταν μέρος της Γιουβέντους. Μια νίκη της Γιουβέντους. Στην ιστορία της Γιουβέντους εκεί. . Δεν βλέπω τίποτα κακό με την παρουσία του, έπρεπε να ήταν εκεί, γιατί είναι μέρος από τα 29 πρωταθλήματα που κέρδισε η ομάδα» Εν τω μεταξύ, αφήνουμε Κυριακή: "Επιτέλους έχουμε την έναρξη της σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό, ειδικά επειδή παίζει στο νέο γήπεδο. Θα ήταν το καλύτερο να ξεκινήσει με μια νίκη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

10000% εχει δικαιο ο Τορισελλι για Μοτζι - κακος δεν προσκληθηκε... =((

J.t.T.