JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Gigi Buffon, "Αυτή η Γιουβέντους μας κάνει να ονειρευόμαστε."


"Αυτή η Γιουβέντους μας κάνει να ονειρευόμαστε." Αυτά είναι τα λόγια του Gigi Buffon, στην πρώτη σελίδα της "La Gazzetta dello Sport». Σε μια μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα του Μιλάνου, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους μίλησε επί μακρόν για το μεγάλο αγώνα με την Μίλαν το βράδυ της Κυριακής και κοίταξε την κατάσταση της ομάδας του, η οποία μετά από χρόνια δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι την πρώτη θέση στην κατάταξη. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξης :

"JUVENTUS-MILAN" ; - «Τι μπορεί να πει κανείς για Γιουβέντους και Μίλαν δυο ομάδες πολύ μεγάλες, για τη Μίλαν δεν μπορώ να πω πολλά, περισσότερα μπορώ να πω για εμάς. Είναι το σημείο αναφοράς αυτή η σεζόν, είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας. Έρχονται στο σπίτι μας για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και εμείς θα πρέπει να ‘έχουμε αυτό-εκτίμηση. Με λίγα λόγια, θα το ματς θα ορίσει μια πορεία που θα πρέπει να έχουμε σαν ομάδα».

"Με αυτή μου έχουν βρει το Juve DREAM" – «Είμαι συγκρατημένα σίγουρος για το μέλλον μας, με το ξεκίνημα της σεζόν είμαι ικανοποιημένος, ακόμα και αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει κανείς εξαγγελίες, πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο ίδιο επίπεδο με Μίλαν και Inter. Εμείς θεωρούμε τους εαυτούς μας έτοιμους, συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε, τότε θα δούμε ... Προς το παρόν μπορώ να σας πω ότι έμαθα για το όραμα και το στόχο της Γιουβέντους. Scudetto; Βρήκα το όνειρο, και αυτό είναι (γέλια). "

"MILAN στην pole position για το πρωτάθλημα"; «Η Μίλαν μεγάλο φαβορί για τον τίτλο Ναι, αυτοί είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας και στην αγορά κινήθηκαν με μεγάλη ευφυΐα και συνετές αγορές».

"IBRA σημαντικός παίκτης": «Να ενοχλούμε ή να ανησυχώ για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τον έχουμε αντίπαλο».

"Ranieri στην Ίντερ;" ; -.. «Inter Ranieri. Μια συμφωνία για την Ίντερ και τον καλύτερο άνθρωπο γι 'αυτούς αυτή τη στιγμή. Όταν άκουσα το όνομα του Ranieri ότι τον πλησίασε η Ίντερ ήλπιζα ότι δεν ήταν αλήθεια. Με αυτόν τον προπονητή στο τιμόνι, η Inter γίνεται επικίνδυνη στον αγώνα για τον τίτλο. Τώρα η Inter πιστεύει σ 'αυτό που κάνει, πιστεύουν στον Ranieri.' αυτό είναι επικίνδυνο».

"Νάπολη μπορεί το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; " ; - «Αν η Napoli μπορεί να πάρει το Scudetto, νομίζω ότι οι αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ παίρνουν μακριά την ενέργεια της ομάδας, σωματική και ψυχική, χωρίς τα ευρωπαϊκά ματς θα μπορούσα να θέσω την Νάπολη ένα από τα πιο σοβαρά φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά έτσι είναι πιο δύσκολο.. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι μπορεί να κάνει καλύτερα στην Ευρώπη από ό, τι στην Ιταλία».

«ΣΤΟΧΟΣ το CHAMPIONS;" - ; «Το Champions League είναι ο ελάχιστος στόχος για τη Γιουβέντους. Εν τω μεταξύ, πιστεύουμε ότι για τη βελτίωση της κατάταξης των δύο τελευταίων ετών, κάποιος που παίζει για την Γιουβέντους πρέπει να σκέφτεται ότι το Champions League είναι ο ελάχιστος στόχος, αλλά η πρόσφατη ιστορία μας έχει δίδαξε ότι τίποτα δεν κερδίζεται με τα λόγια, τίποτα δεν είναι προφανές. Τώρα ψάχνουμε για ασφάλεια, την αυτοεκτίμησή μας. Ένα βήμα τη φορά, πατώντας στη γη, σίγουρα τα όρια που θέτουμε είναι ψηλά, αλλά αποφεύγοντας να κάνουμε εξαγγελίες, το οποίο μεταξύ άλλων δεν είναι καν ειλικρινής απέναντι στο λαό μας».

"Ο VIDAL θα έπαιζε ακόμη και στην παλιά Γιούβε" - : «Για την ποιότητα, την τεχνική, και την επιθυμία του να πολεμήσει, ο Vidal , θα είχε χώρο στην Γιουβέντους που κέρδισε τα πάντα».

"Πίρλο;" -; «Πίρλο Είναι μιλάει από μόνος του ...».

"Βούτσινιτς ενδεχόμενο πρόβλημα" - "; «Η επιτυχία πάντα εξαρτάται μόνο από εσένα. Έχει οποιονδήποτε τρόπο για να μείνει εκεί, στην ελίτ του ποδοσφαίρου».

"Lichtsteiner" - ";. «Ο Lichtsteiner έχει ιδιοσυγκρασία παίκτη αξιόπιστου, πολύ σημαντικό τον χρειαζόμαστε».

"Elia;" - «Elia είναι σχοινοβάτης, αγαπά τη διασκέδαση, ακόμα και στην προπόνηση έχει μεγάλα κέφια : έχει ισχύς και ταχύτητα, είναι πραγματικός πρωταθλητής, έχει μόνο να αναπτύξει και να μάθει από την εμπειρία αυτών που είναι γύρω του».

"Estigarribia"; «Ο Estigarribia, Μια αγορά μπορεί να πέρασε απαρατήρητη ωστόσο, ο Estigarribia είναι ένα πραγματικά καλός παίκτης, γενναιόδωρος, με μεγάλα τεχνικά χαρίσματα, νομίζω ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν»...

"Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε" – «Δεν μιλάω για μένα, όλοι είμαστε ευτυχής και πραγματικά πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε όλοι μαζί εδώ στην Γιουβέντους»..

"Barzagli στην ΕΘΝΙΚΗ" - "; «Αν Barzagli είναι στην Εθνική, απολύτως ναι, μπορώ να πω ότι από το 2006».

«Εγώ θα επιθυμούσε τον Totti στη Γιούβε" – «Ο παίκτης που θα ήθελα να είναι στη Γιουβέντους χωρίς αμφιβολία είναι ο Totti. Ένας φίλος, ένας φανταστικός παίκτης, όμως, τώρα ξέρω ότι αυτή η επιθυμία δεν μπορεί πλέον να γίνει πραγματικότητα»...

"Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους για μια ζωή" - «Γιούβε για μια ζωή. Ναι, αυτό είναι που θέλω, να μείνω στην Γιουβέντους για μια ζωή μου αξίζει, και όταν σταματήσω στο μυαλό μου έχω ότι θα είμαι εδώ, πάρα πολύ μακριά ωστόσο για να το σκεφτώ τώρα. Πρώτα έχω πολλά να κερδίσω και πάλι με την ομάδα. Ίσως ακόμη ένα πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό ή ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο».

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μμμμμ ενδιαφερων!Ο βινταλ συμφωνα με τον μπουφον θα παιζε και στην παλια γιουβε αλλα δεν εχει θεση βασικου στην φετινη!
Κουνιεται ρε ο Μαρκισιο απο την εντεκαδα????

Χρυσή Αυγή είπε...

Ρ σεις μην ειστε ξερόλες. Για να μην ξεκινάει δεν θα είναι ακόμα έτοιμος για τον Κόντε. Και ο Κόντε έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει μόνο η αγωνιστική ετοιμότητα αλλά και η ψυχολογική. Αν δεν μασάς σίδερα αν δεν έχεις πιάσει 100% σε ποιά ομάδα παίζεις δεν θα είσαι βασικός. Η μόνη φορά οπου έβγαλα το καπέλο στον Γκουαρδιόλα είναι η περίπτωση Ιμπρα. Απλά το έδιωξε γιατί δεν είχε το πνεύμα της Μπάρτσα. Φαντάζεστε να είχαμε Ιμπρα να έπαιζε καλά αλλά να τον έκοβε ο Κόντε γιατί δεν έχει DNA Γιούβε ας πούμε; Θα τον κράζαμε η θα τον λέγαμε μάγκα; Μη βιάζεστε λοιπόν να κρίνετε. Ο λόγος είναι σίγουρα αυτός που είπα και εγω λέω μπράβο στον Κόντε. Όχι ημίμετρα. όχι παίχτες μισθοφόρους κι ας παίζουν καλά. Καλύτερα ο Πέπε αριστερά που έχει πιάσει που παίζει (κι ας παίζει όσο μπορεί) παρά ο Ελία αν νομίζει ότι κάνει διακοπές. Το θέμα είναι οι ανέτοιμοι να ετοιμαστούν γρήγορα γιατί φυσικά προτιμούμε έναν έτοιμο Ελία από έναν έτοιμο Πέπε.