JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Chiellini «Η αδρεναλίνη αρχίζει να κλωτσάει και να αυξάνεται κάθε μέρα που περνάει».


Ο Giorgio Chiellini μίλησε στο «Juventus Channel» σήμερα το απόγευμα, παρέχοντας στους πιστούς οπαδούς της Γιουβέντους ένα ευχάριστο τριαντάλεπτο στοχαστικό και με διεισδυτικές απαντήσεις. Ο αμυντικός ξεκίνησε τη διαδικασία με την αντιμετώπιση του μεγάλου θέματος στο μυαλό όλων μας - το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Μίλαν. «Η αδρεναλίνη αρχίζει να κλωτσάει και να αυξάνεται κάθε μέρα που περνάει. Έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να δείξουμε στους οπαδούς μας ότι είμαστε εδώ και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Και παίζοντας εναντίον των περσινών πρωταθλητών μας δίνει μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».

Την Κυριακή θα δείτε έναν αδιάλλακτο κεντρικό αμυντικό που θα σταματήσει τον πρώην συμπαίκτη του Ιμπραΐμοβιτς, με το Σουηδό να επιστρέφει από τραυματισμό αλλά και με ένα γκολ το βράδυ της Τετάρτης. Ο Κιελίνι επιμένει ότι απολαμβάνοντας την πρόκληση, αλλά με ομαδική προσπάθεια που απαιτείται για να σταματήσει την απειλή από τον επιθετικό.
«Δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς βοήθεια μόνο ένα άτομο για να σταματήσει έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Πολλές διαφορετικές παρεμβάσεις από την ομάδα που απαιτείται και πρέπει να πω ότι οι προετοιμασίες μας πάνε καλά. Είναι καλύτερα όταν αντιμετωπίζεις πρωταθλητές όπως αυτούς που θα παίξουν την Κυριακή, γιατί η νίκη απέναντι τους παρέχει μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Η επίσκεψη της Μίλαν δεν είναι μόνο το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, είναι επίσης η πρώτη που θα φιλοξενηθεί από την Γιουβέντους στο Νέο Γήπεδο:
«Το νέο γήπεδο θα μας δώσει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Η τελετή έναρξης ήταν πολύ συναισθηματική και είναι στην καρδιά ένα συγκεκριμένο εσωτερικό συναίσθημα. Δεν είχα δει το γήπεδο για λίγο και στη συνέχεια, όταν το είδα έμεινα σαν ένα παιδί μπροστά από ένα δώρο: με ανοιχτό το στόμα. Είναι δύσκολο να βρω το σωστό επίθετο για να το περιγράψω, αλλά σίγουρα μου προκάλεσε ενθουσιασμό. Οι φωνές του κοινού είναι εντυπωσιακές και μοιάζει ήδη με μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες μου... »

Γιουβέντους-Μίλαν είναι μια ειδική συνάντηση για τον καθένα, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο για τον Αντρέα Πίρλο, έχοντας περάσει δέκα χρόνια με τους Rossoneri:
«Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν, αλλά έχει τοποθετηθεί εξαιρετικά καλά με την ομάδα και αυτός είναι ήδη ένας από τους ηγέτες. Η στιγμή έφτασε, ήξερε ότι θα καταστεί θεμελιώδης παίκτης για μας».

Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον Giorgio, γιατί το πρώτο του ταξίδι για να παρακολουθήσουν τη Γιουβέντους ήταν με αντίπαλο τη Μίλαν :
«ήμουν 11 χρονών στις κερκίδες στο Delle Alpi. Μίλαν του Καπέλο έπαιζε με τη Juve του Λίπι, ο οποίος κέρδισε 4-1. Ελπίζω ότι η ιστορία να επαναληφθεί την Κυριακή ...»

Ενώ Giorgio είναι ακόμα για να δείξει καλύτερα τη μορφή του αυτή τη σεζόν, ο αμυντικός έχει μεγάλη ώμους στην οποία θα λάβουν οποιαδήποτε κριτική, σε συνδυασμό με την υπερηφάνεια για να τους μετατρέψει σε φιλοφρονήσεις:
«Σε αυτό το επίπεδο, η κριτική που λαμβάνεις όταν γίνονται λάθη είναι πολύ μεγάλη. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου είναι να απομονωθείς, να εργαστείς σκληρά και να συνεχίσεις να τα δίνεις όλα. Πιστεύω και ελπίζω να είμαι σε θέση να μεταφέρω την υπερηφάνεια που αισθάνομαι όταν φοράει τη φανέλα αυτών των χρωμάτων. Αυτό είναι το έβδομο έτος που έχω στη Γιουβέντους και εδώ έχω μεγαλώσει ως ένα πρόσωπο και ως ένας παίκτης».

Ένας θεατής ζήτησε από το Giorgio να καθορίσει τον Conte χρησιμοποιώντας τρία επίθετα. Η απάντηση του αμυντικού ήταν κατηγορηματική :
«Πάθος, σχολαστικότητα και « Juventino ». Τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περασμένη σεζόν; «Λοιπόν πρώτα απ 'όλα την περασμένη σεζόν, μέχρι τα Χριστούγεννα, παίζαμε στο Europa League και ως εκ τούτου δεν υπήρχε χρόνος για εκπαιδεύσει και να ανακάμψει πλήρως, αλλά φέτος είμαστε σε θέση να εργαστούμε στα επίπεδα μας, και στο γυμναστήριο. Όσον αφορά την άμυνα, κάθε προπονητής λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο, δεν αλλάζει μόνο από χρόνο σε χρόνο, αλλά και παιχνίδι με παιχνίδι, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων. Λεπτομέρειες εξακολουθούν να θεωρούνται εν τούτοις, επειδή το ποδόσφαιρο, στο τέλος της ημέρας, είναι πάντα το ίδιο».

Τέλος, μια σκέψη σχετικά με το πρωτάθλημα.
«Είναι το ίδιο βράδυ έξω. Οι αντίπαλοι μας αγωνίζονται στην Ευρώπη και αυτό ίσως τους δυσκολεύει. Είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα και η Napoli είναι ίντριγκα μου, ακόμα μένει να δούμε πώς θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις και του Champions League. Στη συνέχεια υπάρχει η Inter του Ranieri . Είναι παράξενο να τον δω εκεί, με όλο το προσωπικό του ... Και μετά οι Ουντινέζε, Ρόμα, Λάτσιο ... Μίλαν εξακολουθούν να παραμένουν το φαβορί, αλλά ελπίζουμε να τεθεί ένα εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο και να λιγοστέψει τις ελπίδες τους την Κυριακή ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: