JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Άρχισε η αμφισβήτηση.

Δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για την Γιούβε το χθεσινό γιατί όταν δεν νικάς ομάδες τέτοιου επιπέδου το αποτέλεσμα για μένα είναι αρνητικό. Δεύτερο Χ λοιπόν και τα σύννεφα της αμφισβήτησης άρχισαν να φαίνονται, πολλοί βιάστηκαν να κρίνουν τον Κόντε επειδή άλλαξε σύστημα, επειδή έβαλε τον Γκρόσο και άλλα τέτοια, άκουσα μέχρι πως φέτος πάλι δεν θα κάνουμε τίποτα και πως του χρόνου με γερασμένο Πίρλο δεν πάμε πουθενά .Φάουλ!

Δεν γίνεται να κρίνεις αρνητικά τόσο εύκολα αυτήν την ομάδα και αυτόν τον προπονητή. Θα το εξηγήσω και αμέσως γιατί. Ας κάνουμε μια πολύ σύντομη ανάλυση με την έως τώρα απόδοση της ομάδας πρώτο ματς 4-1 άνετα την Πάρμα, δεύτερο ματς επαγγελματική νίκη με Σιένα χωρίς να κινδυνέψει η ομάδα, τρίτο ματς με 10 στο δεύτερο ημίχρονο πράγμα που δεν φάνηκε καθόλου γιατί ήταν σαν να παίζει με 10 η Μπολόνια και με Κατάνια στο δεύτερο και πάλι έχουν χάσει την Παναγιάς τα μάτια καθαρά από ατυχία δεν πήρε την νίκη η Γιούβε στα δυο τελευταία ματς.

Γι αυτό λοιπόν κύριοι μη βιάζεστε να κρίνεται ας δούμε καλύτερα την θετική πλευρά, η ομάδα παραμένει πρώτη είναι αήττητη και έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ από τα οποία το ένα με πέναλτυ στο 90+ και το άλλο με 10 παίκτες. Ξέρω ότι ο(φίλος του Ντίνου) Μαρότα έχει αφήσει την ομάδα χωρίς αριστερό μπακ με τον γερασμένο Γκρόσο και τον Ντε Τσέλιε που απέδειξε ότι δεν κάνει για βασικός. Η φετινή Γιούβε είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, δεν το λέω εγώ ο Μότζι και Λίπι τα είπαν και κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Αυτά απο εμένα, τα σχόλια δικά σας.

Από : mike_bianconero

5 σχόλια:

Stelios είπε...

mia xara paei h omada!!! gia to prohgoumeno 'x' entaksei ti na poume... exasan ola ta favori s authn thn agwnistikh k an nikousame 8a ksefeugame apo tis upoloipes... k ti prwta8lhma 8a tan meta auto??? giati mhn mou peite oti den vrwmaei h kokkinh tou vucinic!gia na dikaologh8ei to "stravopathma" egine. as mhn kruvomaste pisw apo to daxtulo mas, to podosfairo oso k an 8eloume den einai k toso a8wo... opote ola kala me th juve! dikaia mexri twra prwth k etsi 8a sunexisei. den 8a leipoun vevaia oi "gkeles" alla auta sumvainoun k stis kaluteres oikogeneies! na 8a skisoume k th milan th kuriakh k OLA KALA....... {meta apo kairo }

Juve-ntinos.!!! είπε...

Η Γιούβε πάει καλά μέχρι τώρα αν και θα μπορούσε να έχει το απόλυτο μέχρι τώρα, διότι είχε εύκολο πρόγραμμα και είναι κρίμα που δεν έφτασε τους 12 βαθμούς έτσι ώστε να είναι άνετη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως δεν μπορούμε να μην δώσουμε τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες μας και στα 4 παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα.
Με νίκη επί της Μίλαν την Κυριακή όλα θα είναι καλά και ο δρόμος για το σκουντέτο θα γίνει πιο σίγουρος.
Μπράβο στον Κόντε για την ομάδα που χτίζει. Μην το ξεχνάτε, ακόμα χτίζεται η νέα Γιούβε, φυσικά το παζλ της ομάδας θέλει μερικά κομμάτια ακόμα για να είναι τέλειο αλλά ο Ιανουάριος κοντά είναι και ο Κόντε ξέρει πλέον που πονάει η ομάδα, όπως ξέρουμε και εμείς που τη βλέπουμε κάθε Κυριακή.
όλα θα πάνε καλά και στο τέλος ο στόχος θα επιτευχθεί.

Rafael Juve είπε...

dn antexetai me tipota to 4-1-4-1..!

Ανώνυμος είπε...

Το 4-1-4-1 πρέπει να δουλευτεί περισσότερο από την ομάδα και καλύτερα το αμυντικό χαφ να παίζει ο Vidal (καλός αμυντικά και γρήγορος) και ο Pirlo να είναι πιο μπροστά για να βγάζει καμιά κάθετη μπαλιά που μας έλειψε εχθές. Πέρα από το αποτέλεσμα, το 4-1-4-1 μου φαίνεται καλύτερο από το 4-4-2 διότι μπροστά από την άμυνα έχεις παίχτη σταθερά (Vidal κατά προτίμηση) μπροστά του δύο οργανωτές που αν χρειαστεί αμύνονται, δύο εξτρέμ ταχύτατους (έχουμε 5 αν όχι όλοι Krasic & Elia είναι σίγουρα πολύ γρήγοροι και με καλή τρίπλα) και ένα δυνατό φορ (Matri,Quagliarella,Vucinic). Καλύτερο αμυντικά και στην επίθεση ουσιαστικά με 3 παίχτες. (Γνώμη μου πάντα) Delpi

mike_bianconero είπε...

Να σας δωσω τηνδικη μου γνωμη για τον 4-1-4-1.Ο μονος λογος που πιστευω πως το δοκιμασε ο Κοντε ειναι το φοβερο δευτερο ημιχρονο με την Μπολονια οπου αναγκαστικα επαιξε 4-4-1 εγω μολις ειδα οτι σκεφτεται να παιξει 4-1-4-1 αυτο μου ηρθε στο μυαλο.

Υ.Γ.Να βαλω εδω ενα υστερογραφο που ξεχασα να βαλω στο αρθρο κατα την 10τη αγωνιστικη θα κανουμε και μια στατιστικη αναλυση της ομαδας αλλα κα της Σεριε Α κατ επεκταση εχει καποια πολυ ενδιαφεροτα στοιχεια.