JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κόντε: «Παίξαμε καλά απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα»


Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει την νίκη στην έδρα της Σιένα με 1-0, και ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», Αντόνιο Κόντε, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το… τρίποντο!

Η Γιουβέντους αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τους νεοφώτιστους, αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα γκολ του Αλεσάντρο Μάτρι.

«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Τα πήγαμε πολύ καλά και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη», δήλωσε στο Tuttosport ο Κόντε.

«Η πρόσφατη ιστορία της Γιουβέντους, έχει δείξει πως η ομάδα έχανε πολλούς πόντους απέναντι σε μικρότερες αντιπάλους. Δεν νικήσαμε χάρη στην τύχη αλλά επειδή ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, ξέραμε τι να κάνουμε για να χτυπήσουμε τη Siena. Η αμυντική διάταξη ήταν πολύ προσεγμένη γιατί έπρεπε να είμαστε προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις. Υπήρχε αποφασιστικότητα. Σε αυτό το γήπεδο, πολλές ομάδες θα υποφέρουν, ελπίζω κυρίως οι μεγάλες», πρόσθεσε ο Κόντε.

"Αγωνιζόμασταν κατά μιας ομάδας που ήταν στημένη καλά στο γήπεδο και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση με την ταχύτητα του Gonzales και τις αρετές του Calaiò. Ήμασταν καλοί να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να φτάσουμε σε μια νίκη σημαντική».

«Στη δεύτερη αγωνιστική, είναι πραγματικά πολύ νωρίς για κάποιες κουβέντες. Σίγουρα, έχω τις επιλογές μου και θα τις χρησιμοποιήσω για να έχω πάντα μια Juve ισορροπημένη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: