JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Andrea Agnelli: "Αυτή είναι η νέα Γιουβέντους, η οποία ανανεώθηκε σε όλους τους τομείς"


Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, προσέδωσε την ευθύνη της οικονομικής αναβίωσης της ομάδας του στον Τζουσέπε Μαρότα.

Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή της «Κυρίας», ο οποίος προσλήφθηκε το 2010 έπειτα από οκταετή πορεία στην Σαμπντόρια. Ο 54χρονος διαχειρίστηκε τα οικονομικά μεγέθη εντός της Γιουβέντους και εντός 16 μηνών απέσπασε τα συγχαρητήρια του Ανιέλι. Μάλιστα, ο πρόεδρος αναγνώρισε την συνεισφορά του με την παρακάτω επιστολή στους μετόχους του ιταλικού συλλόγου:

«Η σκληρή πραγματικότητα φαίνεται από τους λογαριασμούς. Σε αυτά καταγράφονται απίστευτες οικονομικές απώλειες. Ευτυχώς, έπειτα από παρέμβαση των μετόχων μας είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε σε κορυφαίο επίπεδο. Υπήρξαν οικονομικές δυσκολίες, αλλά χάρη στον Μαρότα έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος με αισιόδοξα σημάδια».

Ο Πρόεδρος δηλώνει στη συνέχεια τα σημεία όπου η εταιρεία έχει δεσμευτεί για την επίτευξη του κύρους και τη νέα εταιρική οργάνωση (η οποία περιλαμβάνει επίσης την διαχείριση), πρώτος προπονητής της ομάδας της ανανέωσης, αναβίωση της ομάδας των νέων, τη βελτιστοποίηση των επενδυτικών δραστηριοτήτων, οι δραστηριότητες του νέου γηπέδου, ενισχύοντας την ικανότητά τους να αποκτούν ανεξάρτητα από τα έσοδα, και ο έλεγχος του κόστους. Η σύνθεση όλων αυτών των αποστολών-απαιτητική, είναι το νέο γήπεδο: « Το νέο σπίτι μας είναι το αποκορύφωμα αυτής της φιλοδοξίας », λέει ο Agnelli και καταλήγει τμε ένα μήνυμα, το οποίο συνοψίζει όλο το πάθος του με δυο λέξεις « Forza Juve ! ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: