JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Conte: "Ευχαριστημένος με όσα έχω δει μέχρι τώρα"


Στη Γιουβέντους ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος της σεζόν, εκτός έδρας με αντίπαλο την Κατάνια του Vincenzo Montella. Μετά την εκτός έδρας νίκη στη Σιένα, η Γιουβέντους θα προσπαθήσει και πάλι να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν στην κορυφή. Ο Antonio Conte μίλησε στα μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί, για το ταξίδι στην Σικελία :

« Όλοι οι αγώνες πρέπει να αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα και την επιθυμία για νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με όσα έχω δει μέχρι τώρα, τα παλικάρια έχουν διαβάσει τα παιχνίδια με το σωστό τρόπο. Είδα επίσης ό, τι ήθελα εναντίον της Μπολόνια, πάνω απ 'όλα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν παίξαμε με 10 παίκτες. Όλοι ήταν απογοητευμένοι όταν ήρθαν πίσω στα αποδυτήρια και αυτό σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο ».

Ήταν ένα θετικό ξεκίνημα για τη Γιουβέντους, με δύο νίκες και μια ισοπαλία στους τρεις πρώτους αγώνες. Όμως, ο προπονητής εκτιμά ότι η αποστολή του μόλις έχει αρχίσει και υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνει :
«Έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και αν ορισμένα τμήματα έχουν υποτιμηθεί. Η νίκη στη Σιένα είναι μία από αυτές, ιδίως μετά και την απόδοσή της κατά της Ρόμα ».

Η άμυνα; « Δεν δώσαμε σχεδόν δικαίωμα στους αντιπάλους μας στα δύο πρώτα παιχνίδια και στη συνέχεια με την Μπολόνια σκόραρε από στημένη φάση και δική μας αδράνεια. Αυτό είναι προς τιμήν όλης της ομάδας, όχι μόνο της άμυνα ».

Βούτσινιτς; « Μίλησα με όλους μετά το παιχνίδι της Μπολόνια, αναλύσαμε τα πράγματα που πήγαν καλά και σε μικρότερο βαθμό. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την απόδοση μας, δουλεύουμε εδώ και δυόμισι μήνες πάνω σε αυτό » .

Πλέον όλοι δίνουν έμφαση στην Κατάνια και το παιχνίδι, ο Conte θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην διεθνή συμπαίκτη του Vincenzo Montella:
«Έπαιξα το 2000 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τον Vincenzo, όπου χάσαμε κατά της Γαλλίας στον τελικό με χρυσό γκολ του Τρεζεγκέ. Νιώθω μεγάλη αγάπη προς αυτόν, όπως κάνω με πολλούς πρώην συμπαίκτες μου, εύχομαι το καλύτερο, αλλά πάνω απ 'όλα θέλω το καλύτερο για μένα. Γνωρίζουμε τι θα πάμε να αντιμετωπίσουμε, εντός έδρας η Κατάνια έχει πάντα τη δυνατότητα να επιβιώνει. Αυτό δεν πρέπει να αλλάξει την προσέγγισή μας, πρέπει να παίζουμε πάντα με την ίδια νοοτροπία, στο σπίτι μας ή μακριά από αυτό ».

Οι αλλαγές στην ομάδα; « Ο καλύτερος θα παίξει, όπως και με κάθε παιχνίδι, με βάση αυτά που έχω δει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: