JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Λίπι: «Τον πρώτο λόγο Γιουβέντους και Νάπολι»


Η Γιουβέντους και η Νάπολι είναι φαβορί για την κατάκτηση της Serie A, όπως δήλωσε ο Μαρσέλο Λίπι στον ιταλικό Τύπο. Συγκεκριμένα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οι συγκεκριμένες ομάδες βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από την Ίντερ, τη Ρόμα και τη Λάτσιο.

«Βρέθηκαν ήδη στο Μιλάνο και αυτή η ιδέα (να πάω) στην Inter δεν περνάει καν από τον προθάλαμο του μυαλού μου».

«Η Νάπολι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ακόμη και αν είναι προληπτικοί ή προτιμούν να μην μιλούν για αυτό. Ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Όταν μια ομάδα πηγαίνει στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και παίζει με αυτό τον τρόπο, μετά κερδίζει τη Μίλαν και δεν αμύνεται. Ο φίλος μου, Βάλτερ Ματζάρι, πρέπει να μάθει να ζει με τη λέξη “πρωτάθλημα” που τον ακολουθεί πλέον. Επίσης, ο Έντινσον Καβάνι ήταν εντυπωσιακός και πέτυχε τρία γκολ είναι ένας επιθετικός που κινείται πολύ γρήγορα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο 63χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, ο Λίπι μίλησε για τη Γιουβέντους: «Ο Αντόνιο Κόντε έχει δώσει ενθουσιασμό στη Γιουβέντους. Παλεύουν συνέχεια για να πάρουν την μπάλα, κάτι που είχε ως χαρακτηριστικό όταν έπαιζε εκείνος. Πλέον υπάρχουν σημαντικά στοιχεία στην ομάδα. Ο Αντρέα Πίρλο ήταν ο μέσος που έλειπε από τη Γιουβέντους. Όταν του δίνουν την μπάλα οι συμπαίκτες του αισθάνονται ασφάλεια πως θα τη χειριστεί σωστά».

Ο Λίπι αναφέρθηκε και στην Ίντερ Ρόμα και Λάτσιο : «Η Ίντερ είναι σαν τη Ρόμα, είναι το ίδιο. Ο Gasperini έχει βρει πολλά προβλήματα και δυσκολίες με τους τραυματισμούς. Εκείνος έχασε το πρώτο τρόπαιο του παίζοντας ένα καλό παιχνίδι. Τώρα οι παίκτες πρέπει να ανακάμψουν. Η Ρόμα έχει μια αλλαγή φιλοσοφίας, στον προγραμματισμό, και στην εργασία. Έχει νέο προπονητή, οι οπαδοί πρέπει να εκτιμήσουν το έργο του νέου προπονητή. Η ομάδα φαίνεται να έχει ένα σχέδιο στο παιχνίδι, που σαφώς δεν εμφανίστηκε ακόμη. Από τη Λάτσιο περίμεναν κάτι περισσότερο, αλλά ο Reja έχει δουλέψει πολύ καλά και είναι σε θέση να τα πάει καλά».

1 σχόλιο:

Un Gobbo ad Atene είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.