JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

To Gruppo Greco ήταν εκεί.! Μπράβο παιδιά.!


Η Γιουβέντους έγραψε ιστορία την Πέμπτη με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου και το Gruppo Greco ήταν εκεί, όχι που θα έλειπε. Οι... τυχεροί Έλληνες Tifosi που βρέθηκαν εκεί μιλήσανε στο gazzetta.gr και στον Παναγιώτη Παλλατζά!


- Ποια η αίσθηση που άφησε αυτή η βραδιά;

«Η βραδιά ήταν μαγική. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μας ολόκληρη η ιστορία της Γιουβέντους. Πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά, ποδοσφαιριστές και προπονητές θρύλοι. Τα πάντα… Η προσεγμένη οργάνωση σε συνδυασμό με τις φαντασμαγορικές εκπλήξεις πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα. Η τελετή είχε ένα κόνσεπτ που το υποστήριξε έως το τέλος. Σοβαρή και με την ιταλική φινέτσα που διακρίνει τη Γιούβε… Μια γιορτή... stile Juventus που έλεγε και ο Avvocato».

- Άξιζε τον κόπο και την... πίκρα αγωνιστικά, η υπομονή για αυτό το γήπεδο;

«Δε συνδέονται τα δύο θέματα. Το γήπεδο αξίζει από μόνο του και πραγματικά είναι μια μεγάλη-μοναδική στιγμή. Από κει και πέρα, η πτώση της ομάδας στον αγωνιστικό τομέα είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί άμεσα και το νέο γήπεδο είναι μια καλή ευκαιρία. Γενικά ο Αντρέα Ανιέλι με την παρουσία του δείχνει να το παλεύει και αυτό είναι θετικό».

- Πώς ήταν το κλίμα στις εξέδρες και ειδικά στην Curva Sud;

«Ενθουσιασμός και όνειρα για επιστροφή στις κούπες. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, όπως άρμοζε στην περίσταση δηλαδή. Στην curva sud που φιλοξενούνται πλέον όλοι οι ultras της ομάδας, μεταξύ αυτών και το Gruppo Greco, τα πράγματα είναι ακόμη μπερδεμένα. Μπορούμε να πούμε ότι οι οπαδοί ψάχνουν τα… πατήματά τους και λογικά ο καιρός θα δείξει κατά πόσο θα μπορέσουν να συνυπάρξουν ξεπερνώντας αυτά που τους χωρίζει. Πιο φυσιολογικό είναι να αφήσουν τις κόντρες έξω από τα 90 λεπτά του αγώνα παρά να τους εμποδίζει το παρελθόν τους για το μέλλον».

- Ποιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς;

«Συγκινητικές στιγμές υπήρχαν πολλές και οι περισσότεροι σχετίζονταν με πρόσωπα που έλειπαν από τη βραδιά. Σημαντική στιγμή ήταν όταν, σύμφωνα με το τελετουργικό, ένας άγγελος ανέβαινε στον ουρανό και εμφανίστηκε στα μάτριξ του γηπέδου ο Γκαετάνο Σιρέα. Έντονη και δυνατή στιγμή ήταν όταν για περίπου 10 λεπτά ένα ολόκληρο γήπεδο χειροκροτούσε όρθιο τους Τζιάνι και Ουμπέρτο Ανιέλι ενώ παράλληλα έδειχναν παλιό υλικό από τους δύο ανθρώπους που σημάδεψαν την ιστορία της ομάδας. Η στιγμή που ήταν αφιερωμένη στους αδικοχαμένους οπαδούς στο Χέιζελ ήταν επίσης μια πολλή δυνατή και συγκινητική εικόνα…».

- Ποιο... οπαδική στιγμή της βραδιάς;

«Οπαδική στιγμή δεν υπήρχε καθώς ήταν μια συγκεκριμένη τελετή με έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Υπήρχε όμως μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Χαρούμενα πρόσωπα παντού. Χτες τον λόγο είχε η διοίκηση. Οι οπαδοί θα τον έχουν από την Κυριακή και μετά…».

- Το Gruppo Greco είχε παρουσία και σε αυτό το ιστορικό γεγονός. Θα έχει και με Πάρμα;

«Η εκδρομή προγραμματίστηκε με γνώμονα τα δύο σημαντικά γεγονότα: την τελετή των εγκαινίων και το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Φυσικά τα ταξίδια θα συνεχιστούν και ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδρομές για τα επερχόμενα ματς με Φιορεντίνα και Μίλαν. Τα τρία διαρκείας που έχει και φέτος το Gruppo Greco μας δίνουν τη δυνατότητα να ελιχθούμε πιο άνετα καθώς η ζήτηση για εισιτήρια είναι μεγάλη».

- Ένα μήνυμα του Gruppo Greco στους Έλληνες τιφόζι της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν;

«Το μοναδικό μήνυμα που θέλει να στείλει το Gruppo Greco στους τιφόζι της Ελλάδας είναι να στηρίξουν το club γιατί γίνεται σοβαρή δουλειά. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους μετρά ήδη 46 εκδρομές και έχει κερδίσει το σεβασμό όλων στην Ιταλία. Οι δραστηριότητές μας ακόμη περισσότερες. Όσοι δε μας γνωρίσουν μπορούν να επισκεφθούν το http://gruppogreco.blogspot.com και να δουν τι ακριβώς είναι αλλά και τι κάνει το Gruppo Greco. Μάλιστα, επί τη ευκαιρία, θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο της Γιούβε στην Ελλάδα ότι μέχρι τις 25 του μήνα μπορούν να γραφτούν όσοι θέλουν στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας.

Ευχαριστούμε το gazzetta.gr για το ενδιαφέρον και το βήμα που μας πρόσφερε. Βλέπετε δεν είμαστε ούτε… αγγλική ομάδα, ούτε ομάδα… μόδα, οπότε για ένα… μυστήριο λόγο δεν προβάλλονται οι δραστηριότητές μας. Κι αν δεν κάνω λάθος, οι δραστηριότητές μας είναι αυτές που θέλουν όλοι. Μακριά από τα επίπεδα που έχει φτάσει ο ελληνικός φανατισμός».

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπήκε στο www.gruppogreco.blogspot.com

1 σχόλιο:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Μπράβο στον Β. και στο Δ. για την παρουσία τους σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική στιγμή του μεγάλου συλλόγου μας.
Μπράβο που κράτησαν ψηλά τη σημαία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους μέσα στο νέο μας ΝΑΟ.