JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Conte: "Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται"


Μετά από την πολύ καλή αρχή και το ηχηρό πρώτο ματς στη Serie Α με τη νίκη κατά της Πάρμα, η Γιουβέντους καλείται να αντιμετωπίσει την Σιένα, και ενώ η Μπολόνια και η Κατάνια περιμένουν την επόμενη εβδομάδα, ο Antonio Conte έχει ήδη επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι που με νίκη θα κρατήσει την ομάδα στην κορυφή.

«Ήταν μια συναισθηματική και συναρπαστική στιγμή», δήλωσε ο προπονητής σε συνέντευξη Τύπου το πρωί. «Ξεκινήσαμε πριν από δύο μήνες, μετά είχαμε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και τώρα ένα ταξίδι πίσω στη Σιένα».

Η Σιένα είναι μια ομάδα που εξακολουθεί να έχει μέσα στην καρδιά του ο Conte, ο οποίος το χρόνο που πέρασε στο Artemio Franchi το θεωρεί ως ζωτικής σημασίας εμπειρία. Κατά την άφιξη του στην Τοσκάνη, πρώτος στόχος ήταν να επιστρέψει η ομάδα πίσω στην Serie A, κάτι που το κατάφερε.

«Θα είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα να επιστρέψω στη Σιένα. Μόλις πριν από λίγους μήνες κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα και πρέπει να ευχαριστήσω όλη την πόλη. Οι δύο φορές που έχω εργαστεί εκεί, αρχικά ως βοηθός του De Canio και μετά ως προπονητής, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου βρήκε μεγάλη αγάπη».

Την Κυριακή μετά το ματς με την Πάρμα που την συνέτριψε με 4-1 είδε την ομάδα του κατακλύζεται με φιλοφρονήσεις από τοπικά, εθνικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η αποφασιστικότητα και η θέληση να πάνε μπροστά. Οι νέες μεταγραφές Lichtsteiner και Vidal πήραν μέρος στο πρώτο επίσημο αγώνα και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά για την ομάδα, ενώ ο Πίρλο λειτουργεί σαν δάσκαλος στη μεσαία γραμμή. Ο Conte, ωστόσο, επιμένει ότι η ομάδα πρέπει να αποφεύγει να παρασυρθεί.

«Ο έπαινος που λάβαμε μετά το ματς με την Πάρμα ήταν λίγο υπερβολικός, πρέπει να εργαστούμε σκληρά και να θυμάστε ότι πρέπει να βασιστούμε σε αυτή τη σκληρή δουλεία».

«Εγώ, η ομάδα και οι οπαδοί πρέπει να πατάμε γερά τα πόδια μας στο έδαφος και πρέπει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της αφοσίωσης, της σκληρής δουλειάς και τη θέληση να κερδίζουμε. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι προερχόμαστε από δύο διαδοχικές χρονιές από την έβδομη θέση, αυτό πρέπει να μας δώσει ώθηση για να αντιστραφεί η κατάσταση».

«Αλλά η στάση της ομάδας παραμένει η ίδια, και δεν πρέπει να αλλάξει, είτε είμαστε στο γήπεδο μας είτε εκτός. Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι με τους αντιπάλους μας».

Η Κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Paolo De Ceglie έχει δημιουργήσει ένα κενό στα αριστερά-πίσω για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Conte είναι πεπεισμένος ότι ο Φάμπιο Γκρόσο έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να αναπληρώσει τη θέση, αν κληθεί.

«Ο Grosso είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει ακόμη πολλά στην ομάδα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχει την κατάρτιση και αν κληθεί θα μας βοηθήσει».

Όσον αφορά τις νέες αφίξεις, ο προπονητής θέλει να τους έχει έτοιμους και να τους ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν. Ο χρόνος και υπομονή, ωστόσο, είναι θεμελιώδους σημασίας, όπως οι παίκτες πρέπει να εγκατασταθούν και να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον.

« Οι Elia και Estigarribia είχαν την πρώτη πλήρη εβδομάδα προπόνησης μαζί μας. Σταδιακά πιστεύω να είναι απόλυτα έτοιμοι, δεδομένου ότι υπάρχει ένα εμπόδιο της γλώσσας, αλλά θα πρέπει να έρχονται σε επαφή γρήγορα με τους συμπαίκτες τους. Έχουμε δύο παίκτες που έχουν έναν σημαντικό ρόλο να παίξουν στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αύριο».

Όσον αφορά τις υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου, σχολίασε: «Είδα της Μίλαν και Νάπολι στο Champions League μεσοβδόμαδα και με εντυπωσίασαν. Είναι πολύ δυνατές ομάδες. Μετά είδα και την Ίντερ, η οποία παρά τα προβλήματά της, έχει την ποιότητα να παραμείνει πολύ ανταγωνιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: