JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Γιουβέντους και φιλικά site και blogs.



Πριν αρχίσω θα ήθελα να σας τονίσω (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) ότι η παρακάτω άποψη είναι καθαρά δική μου και ήθελα να την δημοσιεύσω για να δω και την δική σας άποψη πάνω σε αυτό το φλέγον θα έλεγα θέμα.

Κατά καιρούς όλοι μας «ανακαλύψαμε» διάφορα sites και blogs προσκείμενα στην ομάδα της καρδιάς μας. Μετά την ανακάλυψη λοιπόν παίρνει σειρά η αξιολόγηση που κάνει ο καθένας μας σε αυτές τις ιστοσελίδες. Εκεί αποφασίζουμε ποιές θα ακολουθάμε, ποιές θα στηρίζουμε, ποιες μας αρέσουν κ.ο.κ.

Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν (για να μην πολυλογώ κιόλας και σας κουράζω) είναι ότι εμείς σαν Γιουβεντίνοι γουστάρουμε όσο τίποτα άλλο να υπάρχουν τέτοια blog για να μας ενημερώνουν και στην ουσία να υπάρχουν οι ειδήσεις της ομάδας μας συγκεντρωμένες σε ένα blog και να μην καθόμαστε να ψάχνουμε σε 512 site Ελληνικά, Αγγλικά μέχρι και Ιταλικά (να ναι καλά το Googletranslate και βγάζουμε που και που κάποιο νόημα).

Blogs λοιπόν όπως του Gobbo, του Juve-ntinou και του GruppoGreco (εννοείται) πρέπει να υπάρχουν και ευτυχώς που υπάρχουν, αναφέρω αυτά τα τρία συγκεκριμένα γιατί εγώ προσωπικά από αυτά τα τρία ενημερώνομαι και δεν γνωρίζω άλλα τέτοιου είδους και προς Θέου δεν θέλω να μειώσω τα άλλα site. Αυτά τα λίγα από εμένα.

Μετά τιμής mike bianconero.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο αυτα καλη ενημερωση για τη Γιουβεντους (και γενικα για το Ιταλικ ο πρωταθλημα) εχει το gazzetta.gr και το onsports.gr

mike_bianconero είπε...

Συμφωνω φιλε...Απλως ειπα να εστιασω στα site που μιλανε αποκλειστηκα για την Γιουβε....