JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πίρλο: «Σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη», Μαρκίζιο: «Στόχος το πρωτάθλημα».


Πίρλο: Τη σημασία που είχε για τη Γιουβέντους η ευρεία νίκη με σκορ 4-1 επί της Πάρμα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A, η οποία ήταν επί της ουσίας πρώτη αφού είχε αναβληθεί η πρεμιέρα, εξήγησε ο Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός μέσος ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και δημιούργησε τα 2 από τα 4 γκολ με εντυπωσιακές ασίστ έδωσε τις απαντήσεις του σε αυτούς που τον αμφισβητούσαν και θεωρούσαν πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτο το σύστημα της Γιούβε. Αναφέρθηκε επίσης και στην επιλογή του να φύγει από την Μίλαν.
«Φυσικά και ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και να κάνουμε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό μπροστά στους οπαδούς μας» υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 32χρονος χαφ, προσθέτοντας:
«Ήταν μια θετική αρχή, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα και αυτή η σεζόν θα είναι πολύ μεγάλη. Κρατήσαμε την κατάλληλη στάση και ήμασταν ικανοί να διαβάσουμε πολύ καλά τον αγώνα».
Σχολιάζοντας τα όσα λέγονταν στην Ιταλία, ότι δεν θα τα καταφέρει να προσαρμοστεί στο 4-2-4 του Αντόνιο Κόντε, διευκρίνισε: «Είναι σύνηθες να λέγονται συγκεκριμένα πράγματα στην αρχή της σεζόν. Στην πραγματικότητα όμως χώρεσα αμέσως στο νέο σύστημα».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις από την πλευρά της Μίλαν: «Παίζουν με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη, οπότε δεν μπορούν να σκέφτονται άλλα πράγματα. Έκαναν αυτή την επιλογή, είμαι χαρούμενος γι΄αυτό και ελπίζω να μπορέσω να κερδίσω με τη Γιουβέντους, όσα κέρδισα και με τη Μίλαν».

Μαρκίζιο: Ο μέσος της Vecchia Signora που σκόραρε και ένα πανέμορφο γκολ στο 4-1 επί της Πάρμα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η φετινή Γιουβέντους έχει το κατάλληλο ρόστερ ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του 30στου Scudetto.
«Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αποτελεί μονόδρομο για μας γιατί έχουμε καιρό να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με κάποιο τρόπαιο. Παίξαμε καλά κόντρα στην Πάρμα. Αυτή είναι η πραγματική Γιουβέντους και αυτή θα βλέπετε από δω και πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρκίζιο.
Τα σχόλια δικά σας.




Από : Mike_bianconero

4 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

In bocca al lupo, Mike_bianconero!

mike_bianconero είπε...

Grazie mille Gobbo.(επιασε φωτια το google translate φιλτατε Gobbo για να "πιασω" τι εγραψες) χεχε

Un Gobbo ad Atene είπε...

:)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Juve-ntino, δες λίγο μήπως έχεις αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του blog γιατί στη στήλη "τα ιστολόγιά μου" όπου εμφανίζεται το blog σου με το τελευταίο κάθε φορά κομμάτι, το update είναι εντυπωσιακά αργό και τις τελευταίες μέρες βλέπω να εξακολουθεί να εμφανίζεται ένα παλιό κομμάτι ενώ έχεις ήδη βάλει 2 ή 3.