JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Βούτσινιτς ζήτησε συγγνώμη : δεκτή αλλά και πρόστιμο.


Στην ομιλία του στα αποδυτήρια ο Conte κλείνει την υπόθεση : «Όταν λέω ότι πρέπει να εργαστείτε και πάλι, αναφέρομαι σε αυτό ... Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν ξέρω συντομεύσεις »

Ακόμα κι αν στα αποδυτήρια φαινόταν ότι δεν υπήρχε ισχύεις για να τους παλιούς κανόνες, εξακολουθούν να ισχύουν. Και Τετάρτη το βράδυ, μόλις το Γιουβέντους-Μπολόνια έχει τελειώσει, οι παίκτες της Γιουβέντους βρήκαν ένα στεναχωρημένο Μίρκο Βούτσινιτς για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε και γνώριζε ότι επηρέασε το παιχνίδι. Και στη μεγάλη αίθουσα ο Μαυροβούνιος ζήτησε συγγνώμη από τον Κόντε και τους συμπαίκτες του. Διότι είναι αλήθεια ότι η διαμαρτυρία του που του στοίχησε της πρώτη κίτρινη, μπορούσε να αποφεύγονταν.

Η ομάδα και ο προπονητής δέχθηκαν την συγγνώμη του Βούτσινιτς και δεν υπάρχει πλέον θέμα ουσιαστικά έκλεισε, με ένα πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει ο παίκτης για την αποβολή του. Χθες, με αφορμή το περιστατικό με τον Μίρκο ο Κόντε είχε την ευκαιρία να πει δύο λόγια στους παίκτες για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα στο γήπεδο. Αλλά η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στο Vinovo, είναι πολύ ήρεμη και επικεντρώθηκε στο επόμενο παιχνίδι όπως ισχυρίζεται ο Conte : « Όταν λέω ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά αναφέρομαι σε αυτό. Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν ξέρω συντομεύσεις ».

Από την άλλη πλευρά ο Conte είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν άφησε την παραμικρή λεπτομέρεια στην τύχη και από τότε που έφτασε στο Vinovo δεν ασχολήθηκε μόνο με την τακτική, αλλά επίσης και πάνω απ 'όλα με τη στάση και τη συμπεριφορά εντός και εκτός του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: