JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα Γιουβέντους - Πάρμα 4-1.


Μεγάλη νίκη της Γιουβέντους στην πρεμιέρα του Campionato μέσα στο νέο της γήπεδο συνετριψε με 4-1 την Πάρμα και δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης σε όλο τον αγώνα, τα γκολ για τη Γιουβέντους πέτυχαν οι Λιχστάινερ στο 17’, Πέπε στο 59’, Βιντάλ στο 74’ και Μαρκίσιο στο 83’, μικρή παραφωνία στην καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας το πέναλτι που έκανε ο Ντε Τσέλιε στο 1ο λεπτό τον καθηστερίσεων που επέτρεψε στην Πάρμα να μειώση το σκορ με γκολ του Τζιοβίνκο στο 92’.

Η Γιουβέντους ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στην «Γιουβέντους Αρένα» και με πρωταγωνιστές τους... νέους Πίρλο, Λίχσταϊνερ και Βιδάλ διέλυσε την Πάρμα με 4-1 για την 2η αγωνιστική της Σέριε Α!


Καλύτερη επίσημη πρεμιέρα στο νέο τους γήπεδο δε θα μπορούσαν να κάνουν οι μπιανκονέρι, οι οποίοι με τον Πίρλο να μοιράζει ασίστ και τους... νέους Λιχστάινερ και Βιδάλ να βρίσκουν δίχτυα διέλυσαν την Πάρμα με 4-1 για την 2η αγωνιστική της Σέριε Α!

Ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να αφήσει τους Βούτσινιτς, Βιδάλ, Κράσιτς, Ελία και Μπονούτσι στον πάγκο, με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να ξεκινά στο παιχνίδι και τον Μπαρτζάλι να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κιελίνι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και πίεσαν από το πρώτο λεπτό για το γκολ, που δεν άργησε να έρθει... Στο 17' ο Αντρέα Πίρλο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά πίσω από την πλάτη των αμυντικών των «παρμέτσι», ο Λιχστάινερ κατέβασε ωραία την μπάλα και σκόραρε στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα! Λίγο αργότερα ο Μιράντε πρόλαβε τον Μάτρι και έσωσε την ομάδα του από δεύτερο τέρμα, ενώ στο 38' ακυρώθηκε γκολ του Μάτρι για οφσάιντ, με τον Ιταλό επιθετικό να φαίνεται ότι σκόραρε από κανονική θέση. Η φάση, πάντως, ήταν δύσκολη για τον επόπτη...

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κρατούσαν άνετα την μπάλα, δημιουργούσαν ευκαιρίες και πίεζαν για το γκολ, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανύμποροι να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε με τον Μάτρι να χάνει νέα ευκαιρία στο 55', λίγο πριν δώσει τη θέση του στον Βούτσινιτς, και τον Πέπε να κάνει το 2-0 στο 58', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Ντελ Πιέρο. Στο 74' και ο Βιδάλ σκόραρε στο ντεμπούτο με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 83' οι μπινκονέρι πέτυχαν το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης, όταν και πάλι ο Πίρλο έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Μαρκίζιο, ο οποίος με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 4-0!

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Κολόμπα ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιοβίνκο, ο οποίος σκόραρε σε τρίτο σερί παιχνίδι εναντίον της πρώην ομάδας του. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Ντε Τσέλιε, ο οποίος αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα... Η Γιουβέντους ήταν άκρως επιθετική, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλε μήνυμα ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο!

JUVENTUS-PARMA 4-1

Τέρματα: 17' Lichsteiner, 58' Pepe, 78' Vidal, 83' Marchisio - 92' πεν. Giovinco
Κίτρινες κάρτες: 47' Lucarelli (P)
Κόκκινη κάρτα: 90' De Ceglie (J)
Διαιτητής: Domenico Celi (Bari). Επόπτες: Roberto Ianello (Novi Ligure), Riccardo Bianchi (Lucca). Τέταρτος διαιτητής: Paolo Silvio Mazzoleni (Bergamo).

JUVENTUS: 1 Buffon, 26 Lichsteiner, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 7 Pepe (72' 27 Krasic), 32 Matri (57' 14 Vucinic), 10 Del Piero (67' 22 Vidal).
Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 19 Bonucci, 17 Elia, 20 Toni.
Προπονητής: Antonio Conte.
PARMA: 83 Mirante, 5 Zaccardo, 29 Paletta, 6 Lucarelli, 19 Rubin, 80 Valiani, 4 Morrone, 14 Galoppa (75' 77 Eduardo), 23 Modesto (62' 7 Biabiany), 21 Giovinco, 99 Pelle.
Αναπληρωματικοί: 1 Pavarini, 20 Blasi, 3 Felischer, 9 Crespo, 11 Floccari.
Προπονητής: Colomba.

10 σχόλια:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Έτσι για να καταλάβουν ότι το αφεντικό επέστρεψε, κουφάλες στα κρεβάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

forza juveeee reeee...mpalara simera apla!!!

Vero Juventino είπε...

;)

Χρυσή Αυγή είπε...

ΚΟΝΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ DNA JUVE ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ! ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΕΛΙΑ (ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ); ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΝΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΝΕ "ΑΝΕΤΟΙΜΟ" ΤΟΝ ΕΛΙΑ! ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΕΛΙΑ-ΒΙΝΤΑΛ-ΚΡΑΣΙΤΣ!!!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Δεν μπορω να πω οτι συμμεριζομαι απολυτα τον υπερμετρο(κατα την γνωμη μου παντα) ενθουσιασμο σας παντως η αληθεια ειναι οτι η ομαδα σκορπισε ελπιδα για το μελλον!με πολλες απουσιες(δε φανταζομαι να ξαναδω τον αορατο τζακερινι ξανα βασικο) εδειξε αρκετα καλα δειγματα γραφης!με βουτσινιτς,ελια,κρασιτς και βινταλ βασικο θα δουμε σιγουρα ακομα πιο ομορφα πραγματα!
Πιρλο μακραν απο τον δευτερο ο MVP σημερα.
Υ.Γ- 1Η αγωνιστικη και πρωτη θεση!Ληξτοοοοοοοοοο.......
(βεβαια να περιμενουμε και το βραδυνο παιχνιδι...μπορει να κερδισει 4-0 το παλερμο δε ξερει κανεις!!!)
Υ.Γ2- Γκολ η καλιαρι

Stelios είπε...

h kalh mera ap to prwi fainetai!!!! ante na vlepw milano k rwmh na sthnoun kwlo siga siga....

Xristos είπε...

tin plirosame me to idio nomisma. ante na gkelarei kai i inter apopse kai tha einai ola teleia. tin alli agonistiki den apokleietai na eimaste akomi kai monoi stin koryfi kathos paizoume me tin siena eno kontrarontai udinese-fiorentina eno i milan paizei me tin napoli sto san paolo

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

4-3 πρωτο φλοκο της χρονιας για την ιντερ!και παμε για το 2/2 τωρα και ας τους να κυνηγανε!!!

Ανώνυμος είπε...

o Tzorvas eskize!....

J.t.T.

Κωνσταντινος είπε...

H ομαδα δεν πετουσε αλλα το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο,ειδικα για την ψυχολογια της ομαδος.
Ο πιρλο ηταν πολυ καλος,ελπιζω να ειναι υγιεις και να μας δειξει οτι μπορει να ειναι εξισου καλος απεναντι σε ισχυροτερους αντιπαλους.
Η ομαδα λογικα οσο περναει ο καιρος θα γινεται ολο και καλυτερη,αλλα θα πω κατι ακομη και αν ειναι πολυ νωρις.
Χρειαζομαστε οπωσδηποτε ενα καλο αριστερο μπακ και ενα σεντερ μπακ ωστε να κανουμε το κατι παραπανω,αυτο νομιζω πως το εχουν καταλαβει απαντες.
Ντε τσελιε και μπαρτσαλι- μπονουτσι ειναι πολυ λιγοι για αυτη την ομαδα.