JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ντελ Πιέρο: "Θέλω να παίξω μπάλα και πάλι στο Champions League"


Ο αρχηγός της Γιουβέντους , Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο παρέδωσε σήμερα μια επιταγή στον Ιάπωνα πρέσβη με περισσότερα από 300.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν μέσω της πρωτοβουλίας του «Ale10forJapan» για την ανακούφιση τον ανθρώπων που επλήγησαν από το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου . Και μέσω του «Sky Sports 24» ο 'Άλεξ σχολίασε την άριστη έκβαση της πρωτοβουλίας του, αλλά όχι μόνο. ​​«Είμαι ικανοποιημένος με τα ανταπόκριση του προγράμματος για την Ιαπωνία, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και τις εταιρείες που βοήθησαν για να συμβεί αυτό και να φέρουμε όλοι μαζί το έργο εις πέρας. Πρέπει να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συνεργάτες μου και την Ένωση των Ιταλών παικτών, οι οποίοι μου έδωσαν ένα μεγάλο χέρι βοήθειας».

ΜΕΓΑΛO ντεμπούτο στο νέο ΣΤΑΔΙΟ της JUVENTUS
«Είναι σαφές ότι η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική από εκείνη του περασμένου έτους, σίγουρα χάρη στο νέο γήπεδο. Τώρα μπαίνουμε σε μια λεπτή εβδομάδα μετά τον αγώνα με την Πάρμα, δεν θα πρέπει να μας παρασύρει πάρα πολύ ο ενθουσιασμός. Θα πρέπει να παίζουμε πολύ καλά και σοβαρά με τους λεγόμενους «μικρούς», οι οποίοι πέρυσι μας δημιουργούσαν πολλά προβλήματα. Κερδίσαμε τους μεγάλους και τρώγαμε σφαλιάρες από τους μικρούς, ήταν πολύ περίεργο αυτό που έγινε πέρυσι».

ΣΤΟΧΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
«Θα ήθελα να επιστρέψω στο Τσάμπιονς Λιγκ, μου λείπει πολύ να κλωτσάω την μπάλα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Scudetto; Μίλαν και Ίντερ έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχουν κοντά τους Γιουβέντους, Νάπολη, Ρόμα ,και Λάτσιο. Μπαρτσελόνα-Μίλαν; Νομίζω ότι η Μίλαν θα έχει περισσότερες πιθανότητες στο San Siro, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον αγώνας ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

ΠΙΡΛΟ; Καμία έκπληξη
«Δεν εκπλήσσομαι καθόλου από τον Πίρλο, δεδομένης της φύσης του παίκτη που είναι μέσα στους κορυφαίους τόσα χρόνια. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έπαιζε από την αρχή τόσο καλά. Τι θα κάνω την επόμενη σεζόν; Δεν είναι ακόμα ώρα να μιλήσουμε γι 'αυτό, είναι πάρα πολύ νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: