JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Γιουβέντους-Νοτς Κάουντι 1-1


Ισόπαλο έληξε το εναρκτήριο ματς της Γιουβέντους στο νέο της γήπεδο με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Νοτς Κάουντι, τα γκολ πέτυχαν ο Toni για την Juve στο 53' μετά από χαμένο πέναλτι του Quagliarella που το απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ισοφάρισε για την Νοτς Κάουντι στο 87' ο Hughes με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του Chiellini.

Μετά το τέλος της τελετής ξεκίνησε το παιχνίδι στις 22:15 με τις δύο ομάδες να φοράνε τις παραδοσιακές φανέλες τους η Γιούβε με την κλασική ασπρόμαυρη και η Νοτς Κάουντι με Γκρι μπλε.

Μια απίστευτη βραδιά για όλους τους Γιουβεντίνους είχαμε απόψε στα εγκαίνια του γηπέδου της Juventus Football Club. Από τον Πρόεδρο Agnelli, στους 50 θρύλους της Γιουβέντους και φυσικά, τον κόσμο της Juve που γέμισε το νέο γήπεδο 41.000χωρητικότητας αναγγέλλοντας την αυγή μιας νέας εποχής. Μια εποχή που υπόσχεται νίκες, με ένα νέο σπίτι που είναι βέβαιο ότι θα είναι καταλύτης για ένα λαμπρό μέλλον.

Επίσης, αποδείχθηκε ότι είναι μια αξέχαστη ευκαιρία για τους επισκέπτες της Νοτς Κάουντι, ο σύλλογος που απολαμβάνει μια ιστορική σχέση με την Γιουβέντους. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ με τα γκολ του Luca Toni στο 53’ πέτυχε το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο μετά από το χαμένο πέναλτι του Fabio Quagliarella το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Burch, για να ισοφαρίσει ο Lee Hughes στο 87’ μετά από λάθος του Giorgio Chiellini.

Με το γήπεδο κατάμεστο με εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου και πριν τον αγώνα, η Γιουβέντους καλωσόρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Eljiero Elia, ο οποίος έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα και ενθουσίασε τους χιλιάδες τιφόζι που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ξεκίνησε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της Γιουβέντους και από την αρχή έδειξε μερικές από τις ικανότητες του καθώς στο 3’ μόλις λεπτό έκανε μια πολύ εντυπωσιακή επέλαση.

Λίγα λεπτά αργότερα μια μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Matri αλλά ο Burch κατάφερε να τον σταματήσει. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Elia έτρεχε ασταμάτητα.

Ο Matri βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ στο 20ο λεπτό, μετά από μια βαθιά μπαλιά κυνηγά τη μπάλα αλλά ο Burch ήταν και πάλι γρήγορος και αποτρέπει προσωρινά τον κίνδυνο. Η μπάλα στη συνέχεια φτάνει στον Elia που γύρισε, αλλά το σουτ του βγήκε άουτ.


Στο 27ο λεπτό σχεδόν το γήπεδο σηκώθηκε. Ο Del Piero δοκίμασε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, η Elia κτύπησε και πάλι ο άνθρωπος του με ένα θαυμάσιο κομμάτι των δεξιοτήτων και χτυπημένη σε ένα σταυρό για Pepe, αλλά η προσπάθειά του εξτρέμ ήταν υψηλό και ευρύ.

Οι παίκτες της Νοτς Κάουντι σπάνια έφταναν στην περιοχή της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρίνου, περιορίστηκαν σε ένα μόνο φάουλ από απόσταση που έφτασε άνετα στην αγκαλιά του Buffon.

Ο Conte θέλησε να δώσει φρεσκάδα μετά το διάλειμμα, περνώντας σαν αλλαγή τους Storari, Sorensen, Marrone, Estigarribia, Toni και Quagliarella στη θέση των Buffon, De Ceglie, Vidal, Pepe, Matri και Del Piero. Τα φρέσκα πόδια φάνηκε να κάνουν το κόλπο, όπου η Γιουβέντους απειλεί άμεσα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παραγουανός εξτρέμ Estigarribia από αριστερά, εκτελεί ένα επικίνδυνο φάουλ που ο Bonucci πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει πάνω από την εστία.

Οι παίκτες της Γιουβέντους αρχίζουν να αυξάνουν την πίεση, και τους παρουσιάστηκε με μια ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσουν το προβάδισμα επτά λεπτά μετά την έναρξη. Η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Pearce μέσα στην περιοχή και ο Quagliarella ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέση το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής. Ο Ιταλός επιθετικός είδε το πέναλτι του να το αποκρούει ο Burch, αλλά ο Toni ήταν σε ετοιμότητα και κερδίζοντας το ριμπάουντ πέτυχε το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο.

Ο Conte στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει το νέο αίμα πολλών νέων της Primavera στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα την είσοδο στο παιχνίδι των νεαρών Ruggerio και Liviero, και λίγο αργότερα έριξε στο παιχνίδι και τους Chiellini και Pirlo, για να πάρουν μια γεύση από τη δράση του αγώνα.

Στο τέλος του παιχνιδιού, η επιμονή της Νοτς Κάουντι απέδωσε καρπούς και στο 87ο λεπτό με τον Lee Hughes έφεραν το ματς στα ίσια, μετά από αδράνεια του Manninger και λάθος του Chiellini ο οποίος αντί να διώξει σε κόρνερ έδωσε πάσα στον σκόρερ.

Και έτσι το τελικό σφύριγμα έφερε της δυο ομάδες ισόπαλες σε μια υπέροχη εκδήλωση. Αξέχαστες θα μείνουν οι στιγμές που έζησαν οι ποδοσφαιριστές της Νοτς Κάουντι, που όπως είπαν δεν θα ξεχάσουν ποτέ το ταξίδι τους στην Ιταλία. Αλλά ακόμα περισσότερο αξέχαστες είναι οι στιγμές για τη Γιουβέντους, οι οποία από σήμερα έχει το δικό της σπίτι, που το έφερε στη ζωή με θεαματικό τρόπο.

JUVENTUS 1-1 NOTTS COUNTY

GOALS: Toni 53, Hughes 87

JUVENTUS

Buffon (Storari 45, Manninger 75), Motta (Chiellini 72), Bonucci (Lichtsteiner 80), Barzagli (Liviero 58), De Ceglie (Sorensen 45), Pazienza (Pirlo 72), Vidal (Marrone 45), Pepe (Estigarribia 45), Matri (Quagliarella 45), Del Piero (Toni 45), Elia (Ruggiero 61).

Substitutes not used: Grosso, Marchisio, Vucinic, Giaccherini, Krasic, Gabriel Appelt, Carfora, Chibsah, Corticchia, Di Dio, Emmanuello, Carlos Garcia Lanini, Libertazzi, Rubin, Ruggiero, Schiavone, Spinazzola, Untersee.

Manager: Antonio Conte

NOTTS COUNTY

Burch (Stuart 56), Kelly (Sheehan 45), Edwards (Judge 45), Pearce (Hollis 69), Demontagnac (Jeff Hughes 60), Hawley (Burgess 60), Bishop (Chilvers 45), Stirling, Ravenhill (Lee Hughes 60), Allen (Thompson 60, Bencherif 75), Mahon (Nicholas 45).

Manager: Martin Allen


Διαιτητής: De Marco από Chiavari
Βοηθοί: Comito, Vuoto
Τέταρτος διαιτητής: Gallione

4 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Nομίζω ότι έχει νόημα το σχόλιο των παιδιών του Vecchia Signora: "τουλάχιστον για απόψε, ή μάλλον, ΜΟΝΟ για απόψε το πιο αναμενόμενο θέαμα δεν ήταν αυτό που πρόσφεραν οι 22 στο γήπεδο". Αλλωστε, ειδικά οι δικοί μας, πρόσεχαν τα πόδια μας (και καλά έκαναν) ενόψει campionato. Πάντως, Elia και Estigarribia κινήθηκαν καλά. Και ο Pirlo φάνηκε καθαρά ότι μπήκε στην καρδιά της tifoseria.

Stefanos K. είπε...

o Estigarribia mou ekane entiposi, akoma kai perissotero apo ton Elia, to palikari kserei polla kila mpala..to an tha piasei i oxi..tha to deixei o kairos..alla to topi to katexei

Dima είπε...

re mages ti visma exei o detselie k phre t 11

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Το βυσμα του ντετσελιε φιλε ειναι απιστευτο!οχι γιατι πηρε το 11(κοιτα που πηγαν και το δωσαν οι τυποι) αλλα γιατι παιζει ποδοσφαιρο!ο μονος χειροτερος ποδοσφαιριστης απο αυτον ειναι ο οποιοσδηποτε 80χρονος με 3 εγκεφαλικα και 4 εμφραγματα!