JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κανένα πρόβλημα με Νέντβεντ, ζημιά 95,4 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Γιουβέντους.


Ο Πάβελ Νέντβεντ δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την διοίκηση της Γιουβέντους, παρά τα όσα ακούστηκαν για δυσφορία του Τσέχου στις μεταγραφές.

Μετά από το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Τορίνο, ο Πάβελ Νέντβεντ έβαλε τέλος στα όσα είχα ακουστεί περί σύγκρουσης με την διοίκηση της Γιούβε διότι δεν είχε συμμετοχή ως σύμβουλος στις μεταγραφές που έγιναν. Ο παλαίμαχος άσος της «Μεγάλης Κυρίας», λοιπόν, δήλωσε πως όλα είναι καλά και ότι την Τετάρτη στο ματς με την Μπολόνια θα δώσει κανονικά το «παρών» στο γήπεδο: «Όλα είναι εντάξει με την Γιουβέντους. Την Τετάρτη το βράδυ θα είμαι στο γήπεδο».

Στα της συνέλευσης των μετόχων η Γιουβέντους ανακοίνωσε ζημιά 95,4 εκατ ευρώ, και αποφάσισε να συγκαλέσει τακτική και έκτακτη Συνέλευση των μετόχων" στις 18 Οκτωβρίου, η ζημιά που ανακοινώθηκε προέρχεται από διάφορους παράγοντες όπως € (20 εκ.0 προέρχονται όπως ανακοινώθηκε, από μια σειρά αρνητικών παραγόντων, 20,3 εκ. είναι οι απώλειες από την μη έξοδο στην Ευρώπη, και από την κατασκευή του γηπέδου.
Κατά τη συνεδρίαση των μετόχων θα επιβεβαιωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως 120 εκ. (72 εκ., το 60% ανέλαβε να το καλύψει η Exor που ενδέχεται να καλύψει και το 7,5% της Lafico). H Exor δεσμεύθηκε ακόμα να καταβάλει 72 εκ. ως τις 23 Σεπτεμβρίου ενόψει της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: