JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Conte ο δεκάλογος ενός τελειομανή.


Ο Antonio Conte έκανε το ντεμπούτο του με τον καλύτερο τρόπο στο νέο γήπεδο, αλλά αυτό που εντυπωσίασε τους περισσότερους στην Γιουβέντους ήταν η ένταση και η επιθυμία που είχαν οι παίκτες για τη νίκη. Ο τεχνικός θα κάνει τη διαφορά, όπως επισημαίνεται από τον Marotta στο τέλος της αγοράς, και η αρχή είναι περισσότερο από ό, τι παρήγορο. Η τρίτη θέση είναι ο δεδηλωμένος στόχος, αλλά κάθε μέρα που περνά αυξάνει την περιέργεια να δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω. Το πρωτάθλημα παραμένει ακόμα λέξη ταμπού, αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη επιθυμία να καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο προσθέτοντας μάλιστα το 3ο αστέρι στη φανέλα. Πίσω από όλα, όμως, υπάρχει ένα σύμφωνο από ορισμένους κανόνες που η "επίσημα" είναι 10 : Διαβάστε τους κανόνες που επιβάλλονται από τον Conte από την πρώτη ημέρα.

1. Η νοοτροπία »- Επιβολή του παιχνιδιού μας σε όλο τον αγώνα.
Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Γιουβέντους πρέπει να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Ενάντια στην Πάρμα στο 86 'το ματς ήταν στο 4-0 αλλά η πίεση στους αντιπάλους ήταν όπως και στο 0-0.

2. Αυτοεκτίμηση - Νίκη και επανακτήσει την εμπιστοσύνης.
Με την εφαρμογή του παιχνιδιού μας, την αποφασιστικότητα, την προσοχή, την επιθυμία για τη νίκη μπορεί να ανεβάσει τον πήχη των δικών μας ορίων και στόχων. Η Juve πρέπει να βρει την αυτοπεποίθηση της και να κάνει τους αντιπάλους της να νοιώθουν φόβο με τη στάση της και το παιχνίδι της.

3. Οι εγωιστές είναι καταδικασμένοι να εξαφανιστούν.
Οι προπονητές και οι παίκτες πάνε κι έρχονται, η Γιουβέντους παραμένει. Έτσι μόνο μετράει η Juve. Η προσωπική ικανοποίηση πρέπει να έρθει μέσα από την ομάδα. Όταν πετυχαίνουμε ένα γκολ ή όταν κερδίζουμε, το κάνουμε όλοι μαζί. Όταν χάνουμε χαμόγελα δεν επιτρέπονται. Χρησιμοποιούμε το 'εμείς' και όχι το "Εγώ". Και οι εγωιστές είναι καταδικασμένοι να εξαφανιστούν.

4. Del Piero και Buffon είναι ένα παράδειγμα προς όλους.
Οι Alessandro Del Piero και Gigi Buffon πρέπει να καθοδηγούν τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια και στο γήπεδο: με πράξεις, και ακόμα περισσότερο με τα λόγια τους. Αυτοί είναι οι μαθητές, είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τις ιδέες του Conte και πρέπει να τις διαβιβάζουν στους φίλους και να αναδείξουν την έννοια της Γιουβέντους.

5. Μην υπάρχει χάος γύρω από την εκπαίδευση θέλει δουλεία.
Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του, αλλά ο Conte έχει επίσης και πάνω απ 'όλα την δουλεία. Στην εκπαίδευση, δεν θέλει χάος γύρω του, η διασκέδαση έρχεται όταν εφαρμόζουν τις ιδέες του για καλό παιχνίδι. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με εντατικούς ρυθμούς, χωρίς ανάσα, η μέγιστη συγκέντρωση πρέπει να υπάρχει στην ομάδα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

6. Τακτική - Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο.
Η φαντασία είναι καλό πράγμα, αλλά μόνο τα τελευταία 15-20 μέτρα. Πριν από όλα είναι οργανωμένα, σχεδόν μηχανικά, να συγκρατήσει στη μνήμη. Από την αριστερή πτέρυγα, δεξιά-πίσω, κάθε παίκτης ξέρει τι να κάνει σε οποιαδήποτε κατάσταση, που θα πραγματοποιηθεί ή δεν πραγματοποιήθηκε. Δεν μπορείτε να αυτοσχεδιάσει, θα πρέπει να εκτελέσετε σκορ.

7. Ευφυΐα – Ο Πίρλο μπορεί να σπάσει μόνος του κάθε άμυνα.
Ο μόνος που μπορεί να ξεχωρίσει από την ομάδα (αλλά όχι πάρα πολύ) ο Αντρέα Πίρλο είναι τόσο καλός από τεχνικής άποψης για να αποτελεί μια προστιθέμενη αξία για το 4 -2- 4 του Conte.

8. Για πολλούς παίκτες είναι η στιγμή της αλήθειας.
Ο Conte ήθελε ειδικά να έρθουν στην ομάδα παίκτες με το μεγαλύτερο κίνητρο. Πέρα από τις τεχνικές τους αρετές έτσι για τους Vucinic, Lichtsteiner, Elia, Giaccherini, Estigarribia, Pazienza, είναι η ώρα της αλήθειας: είτε κέρδισαν τώρα μια θέση στην ομάδα είτε έχουν άλλη μια ευκαιρία.

9. Το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει μια ζωντανή κόλαση.
Το βλέμμα τους ήταν αρκετό για να καταλάβει κανείς ότι θα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα το νέο τους γήπεδο. Έτσι ο Conte έχει πιάσει γρήγορα τη σημασία του νέου γηπέδου και θέλει να το περάσει και στην ομάδα: "Καταλαβαίνετε τώρα ότι όταν παίζεται εδώ πρέπει να είναι η κόλαση." Γι’ αυτό και μετά τον αγώνα με την Πάρμα έστειλε την ομάδα να πάει στον κόσμο της : η έννοια του δωδέκατου παίκτη δεν ήταν ποτέ τόσο λίγο ρητορικό.

10. Προσοχή με το βάρος και τη διατροφή.
Ο Conte θέλει προσοχή από την ομάδα του στο θέμα της διατροφής. Η απόδειξη είναι η ισορροπία και η δυνατότητα να διασχίζουν ή την ακρίβεια στην περιοχή: εκείνοι που είναι υπέρβαροι, έστω και ελαφρά, δεν παίζουν. Ο κανόνας αυτός ισχύει για όλους και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειται να εφαρμοστεί.

2 σχόλια:

yotaras είπε...

Ντινο ο δεκαλογος του Κοντε ειναι συμπερασμα δικο σου ή το εχει πει ο ιδιος ο Κοντε καπου?

Juve-ntinos.!!! είπε...

Έτσι είναι γραμμένο στο tuttojuve.com yotaras μάλλον είναι συμπέρασμα τον δημοσιογράφων της ιταλικής ιστοσελίδας.