JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Antonio, Alex και Gigi μίλησαν για τα εγκαίνια και για την έναρξη του Campionato.


Ο Antonio Conte μίλησε για το νέο γήπεδο και την τελετή : «Ήταν μια βραδιά με μεγάλο ενθουσιασμό και συγκίνηση που αυτές τις ώρες θα πρέπει να μεταφερθεί στην ομάδα. Σήμερα καταλαβαίνουν ποια είναι η νέα ιστορία της Γιουβέντους. Θέλουμε να πάμε πίσω για να ήμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί και οι οπαδοί μας έδειξαν απόψε ότι αυτό θέλουν κι αυτοί». Ο Antonio Conte στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς του πρωταθλήματος που ξεκινάει την Κυριακή με αντίπαλο την Πάρμα . «Είμαι αισιόδοξος. Περιμένουμε πως θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα που πέρυσι μας κέρδισε, όμως ήρθε η ώρα να αντιστραφούν οι ρόλοι. Έχω λίγες ώρες για να αξιολογήσω την κατάσταση όλων των παικτών και να τους προετοιμάσω όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα» , δήλωσε ο προπονητής της Juventus.

Ο Captain της ομάδας Alessandro Del Piero ήταν χθες το απόλυτο αστέρι της παρουσίασης του νέου γηπέδου, ειδικά κατά τη διάρκεια του «ντουέτου» με έναν άλλο μύθο της ομάδας τον Giampiero Boniperti : οι δύο τους , στην πραγματικότητα, έδωσαν ζωή σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της τελετής των εγκαινίων. Ένα τέλειο βράδυ, ακόμα και αν ο Άλεξ θα προτιμούσε να ανοίξει τη σεζόν με ένα γκολ; «Οχι, ήμουν απογοητευμένος που δεν θα σκοράρω απόψε, ελπίζω να διατηρηθεί ο στόχος για την Κυριακή. Ξεκινάμε με υψηλές προσδοκίες, γνωρίζοντας ότι αν εκφράζουμε το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε και να ονειρεύονται. Μετά από το πρόσφατο πρωταθλήματα, πρέπει να ξεκινήσουμε με μια σταθερή βάση, δεν σκέφτεσαι κατ 'ευθείαν την κορυφή. Θα έρθει μια στιγμή και ελπίζουμε να είναι σύντομα. Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει, ο προπονητής, το προσωπικό, πολλοί παίκτες, ακόμα και το γήπεδο. Οι ριζικές αυτές αλλαγές δημιουργούν ενθουσιασμό και αυτό βοηθάει πολύ την ομάδα. Κάθε εποχή έχει τους πρωταγωνιστές της και την πορεία τους, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη σεζόν » , δήλωσε τον νούμερο 10 της Ασπρόμαυρης ομάδας κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων στο τέλος της εκδήλωσης.

Ο Gigi Buffon δήλωσε : «Παίζοντας με τους οπαδούς μας τόσο κοντά είναι συναρπαστικό, ελπίζω ότι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε καλύτερα πράγματα . Μια βραδιά που κατάλαβα τι σημαίνει η νέα Γιουβέντους και πρέπει ανανεωμένοι να κατακτήσουμε και άλλους πολλούς τίτλους. Ήταν μια όμορφη τελετή, πολύ καλά οργανωμένη από την εταιρεία μας και για το οποίο μπορούμε όλοι να είμαστε ευγνώμονες και υπερήφανοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: