JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Matrix: «Έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων μας. Εμείς πάμε στην Κατάνια για να παίξουμε με τη σωστή νοοτροπία»


Ο Alessandro Matri παρουσίασε την επίσημη ιστοσελίδα του (www.alessandromatri.it) στο JUVENTUS CHANNEL: « Υπάρχει το βιογραφικό μου, νέα για μένα, φωτογραφίες και βίντεο ... μια πραγματική συλλογή από συναισθήματα που ένιωσα κάθε Κυριακή μέχρι τώρα » , επισημαίνει ο επιθετικός της Γιουβέντους, μιλώντας για το νέο του σπίτι στο Web, πριν προχωρήσει στο να μιλήσει για ποδόσφαιρο. «Θα χρειαστεί ψυχική και σωματική ενέργεια για να τα πάμε καλά στο Massimino - στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κατάνια - γιατί υπάρχει πάντα δυσκολία να πάρεις το αποτέλεσμα. Έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας, και θα πάμε στην Κατάνια για να παίξουμε με τη σωστή νοοτροπία ».

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ BOLOGNA.
«Μιλήσαμε για τον αγώνα εναντίον της Μπολόνια, κάναμε την αξιολόγηση όλων των πτυχών, θετικών και αρνητικών. Ο προπονητής μας έδειξε τα λάθη μας, αλλά ακόμα και αυτά που κάναμε καλά. Πάνω απ 'όλα, μας έκανε να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλεύουμε μέχρι τέλους. Έχουμε αλλάξει πολύ και μπορούμε να δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό για να φθάσουν στο υψηλότερο στόχο». "

ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.
«Το γήπεδο είναι πολύ όμορφο, και το αποτέλεσμα και οι ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι πολύ συναρπαστικά. Όταν μπει στο γήπεδο οι φωνές του κόσμου τριπλασιάζονται».

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΟΥ.
"Έχω μόνο δύο εμφανίσεις μέχρι τώρα, είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για μένα. Εκτιμούμε τις πολλές επιθέσεις και πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα κλείσει το πρωτάθλημα. Αυτό που μπορώ είναι να παίξω καλά στην Γιουβέντους.

Νομίζεις ότι θα σκοράρεις πολλά γκολ φέτος; Δεν ξέρω, δεν καθορίζεται ποτέ στόχους αυτού του τύπου. Πέρυσι πέτυχα 20 και φαίνεται μια καλή επίδοση ...

Το πιο σημαντικό γκολ πέρυσι; Με την Ίντερ το περασμένο έτος, το τρίτο παιχνίδι μου με την φανέλα της Γιουβέντους. Έχει πράγματι ιδιαίτερη αξία για μένα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: