JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Conte: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους φιλάθλους μας"

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Γιουβέντους, που άνοιξε το πρωτάθλημα και στο ντεμπούτο στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο από ικανοποιημένος.

Ευχαριστημένος ήταν από την πλευρά του, και πέρασε με άριστα την πρεμιέρα του στον πάγκο της ομάδας, αλλά μίλησε και για τη συμβολή των οπαδών : «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας, που σε όλο το παιχνίδι έδωσαν στα παλικάρια μας μια πραγματική ώθηση. Ήταν το ξεκίνημα που περιμέναμε».

Το ηχηρό 4-1 επί της Πάρμα σηματοδοτεί μια μεγάλη αρχή στην εκστρατεία του νέου πρωταθλήματος. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά πάνω απ 'όλα για την πολύ καλή εμφάνιση. Σχεδόν τέλεια. «Δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ και αποβολή, πρέπει να αποτρέψουμε λάθη στη συγκέντρωση, και πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε, αν και η επίθεση αλλά και η άμυνα στο ματς πήγαν πραγματικά καλά».

«Στο πρώτο ημίχρονο μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ και μας αρνήθηκε ο διαιτητής ένα πεντακάθαρο πέναλτυ, καταστάσεις που δεν μου άρεσαν, προφανώς και το σύστημα πρέπει να βρει τη φόρμα του».

«Αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν μπορώ παρά να συγχαρώ όλα τα παλικάρια, που διάβασαν το παιχνίδι με το σωστό τρόπο, είτε όταν πρόκειται να επιτεθούν ή να αμυνθούν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει και από την Τρίτη θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με την Σιένα, σε ένα γήπεδο που γνωρίζω καλά ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: