JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο μεγάλα παιχνίδια για την 6η αγωνιστική της Serie A.


Γεμάτη ντέρμπι είναι η έκτη αγωνιστική της Serie A, με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μίλαν να δεσπόζει στο πρώτο ντέρμπυ που θα γίνει στο νέο στολίδι της Γιουβέντους στο «Juventus stadium».


Η Ίντερ υποδέχεται τη Νάπολι, ενώ η Λάτσιο φιλοξενείται στην έδρα της Φιορεντίνα.

Τη Σιένα υποδέχεται η Παλέρμο, με την εκ των πρωτοπόρων Ουντινέζε να κοντράρεται με την Μπολόνια.

Το πρώτο μεγάλο crash test καλείται να περάσει ο Αντόνιο Κόντε για να δείξει αν η Γιουβέντους έχει φέτος τις δυνατότητες να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα και να αφήσει μια για πάντα πίσω της το κακό πρόσφατο παρελθόν. Οι «μπιανκονέρι» με τον Αντρέα Πίρλο να είναι το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει επάνω του τα φώτα τη δημοσιότητας, αντιμετωπίζοντας την ομάδα που αγωνίστηκε για δέκα συναπτά έτη, και θέλει να δώσει την απάντηση του στο γήπεδο στους παράγοντες τον ροσονέρι για το ότι δεν τον υπολόγιζαν. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να αποδείξει ότι η Μίλαν παραμένει το φαβορί και για τον φετινό τίτλο και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γκατούζο, Πάτο και Φλαμινί, έχοντας αμφίβολους τους Μεξές, Ρομπίνιο, Αντονίνι και Μπονέρα, καλείται να μην χάσει στο «Γιουβέντους Αρένα».

Ντέρμπι έχει, όμως, και στο Μιλάνο, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Νάπολι. Με την ψυχολογία στα ύψη και οι δύο ομάδες μετά τις νίκες τους στο Champions League κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα, με τους «νερατζούρι» να έχουν πλέον τον αέρα της αλλαγής που έφερε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. «Αγώνα δρόμου» για να προλάβουν κάνουν για τους γηπεδούχους οι Πατσίνι, Μαϊκόν, Σνάιντερ, Στάνκοβιτς και Μότα, με τον Ρανόκια να είναι εκτός. «Σκούρα» τα πράγματα για τον Ματσάρι, αφού δεν θα έχει το μεγάλο όπλο και πιο φορμαρισμένο επιθετικό του Έντισον Καβάνι.

Το τρία στα τρία θα προσπαθήσει να κάνει στην έδρα της η Φιορεντίνα, κόντρα στη Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ. Οι «βιόλα» έχουν χάσει μόνο από τη Νάπολι φέτος, όπου ήταν και το μοναδικό ματς που δέχτηκαν γκολ, με τους Ρωμαίους να κάνουν… νερά έχοντας μόνο πέντε βαθμούς σε τέσσερα ματς και να προέρχονται από την ήττα στη Λισσαβώνα κόντρα στη Σπόρτινγκ. Εκτός Τζιλαρντίνο και αμφίβολος ο Κρόλντρουπ για τους γηπεδούχους, με τον Εντοάρντο Ρέγια να μην έχει στη διάθεσή του τον Μάουρι.

Την πρωτοπόρο, αν δεν είχε ξεκινήσει με βαθμούς μείον, Αταλάντα υποδέχεται η Ρόμα, η οποία δείχνει ότι αρχίζει και… στροφάρει. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει αρκετά ερωτήματα συμμετοχών, με τα πιο σημαντικά να είναι των Λαμέλα, Στεκέλενμπουργκ, Ντε Ρόσι και Γκάκο. Από την άλλη μοναδικοί απόντες της ευχάριστης έκπληξης μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος είναι οι Λουκίνι και Πετινάρι.

Στα υπόλοιμα ματς η Παλέρμο που έχει το απόλυτο στη Σικελία υποδέχεται τη Σιένα που διατηρεί το αήττητο εκτός έδρας, ενώ η Ουντινέζε που είναι ισόβαθμη στην πρώτη θέση μαζί με τη Γιουβέντους (8 βαθμούς) φιλοξενεί την Μπολόνια, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-10-2011

Ρόμα-Αταλάντα (19:00)
Ίντερ-Νάπολι (21:45)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2-10-2011

Νοβάρα-Κατάνια (13:30)
Λέτσε-Κάλιαρι (16:00)
Ουντινέζε-Μπολόνια (16:00)
Παλέρμο-Σιένα (16:00)
Πάρμα-Τζένοα (16:00)
Τσεζένα-Κιέβο (16:00)
Φιορεντίνα-Λάτσιο (16:00)
Γιουβέντους-Μίλαν (21:45)

Η επόμενη 7η αγωνιστική:

Κατάνια-Ίντερ
Μίλαν-Παλέρμο
Νάπολι-Πάρμα
Τσεζένα-Φιορεντίνα
Αταλάντα-Ουντινέζε
Κάλιαρι-Σιένα
Κιέβο-Γιουβέντους
Τζένοα-Λέτσε
Νοβάρα-Μπολόνια
Λάτσιο-Ρόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: