JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Rhodolfo είναι έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα. Ο εκπρόσωπος του είπε: «Έχουμε ήδη συμφωνήσει για τον Ιανουάριο»


Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε βλέπει ότι η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην άμυνα. Στην ευχάριστη νότα που δίνουν οι εμφανίσεις του Barzagli στα πρώτα τρία παιχνίδια έρχονται να προστεθούν οι κακές εμφανίσεις του De Ceglie και, εν μέρει, του Κιελίνι. Αυτός είναι και ο λόγος που Marotta και Guild είναι έτοιμοι και κινούνται με αστραπιαία ταχύτητα να φέρουν στο Τορίνο τουλάχιστον ένα κεντρικό αμυντικό ποιότητας (ο οποίος θα δώσει επίσης τη δυνατότητα να μετατοπιστεί προς τα αριστερά ο Κιελίνι ).


Ο πρώτος ύποπτος για να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους τον Ιανουάριο είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός της San Paolo Rhodolfo (25), του οποίου ο αντιπρόσωπος επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα «goal.com» την ύπαρξη συμφωνίας με τη Μεγάλη Κυρία : « Θα εργαστούμε για να εξασφαλίσουμε ότι η συμφωνία είναι κλειστή με κάποιο τρόπο, τον Ιανουάριο. Εργαζόμαστε για να πείσουμε την San Paolo να αποδεχθεί την προσφορά της Γιουβέντους. Έχουμε ήδη μια συμφωνία με την Γιουβέντους, ο Rhodolfo είναι ικανοποιημένος και θέλει να έρθει στην Ιταλία ».

Δεν είναι μόνο ο Rhodolfo, Marotta και Guild ψάχνουν για να φέρουν στο Τορίνο, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ένα αριστερό μπακ. Σύμφωνα με τη σημερινή Tuttosport τα ονόματα που είναι στην κορυφή της λίστας θα είναι δύο: ο Γερμανός Dennis Aogo (24, Φωτογραφία) και ο Ισπανός Joan Capdevila (33) .

Η επικοινωνία με το Αμβούργο (από το οποίο αποκτήθηκε και ο Ελία ), έχει ήδη ξεκινήσει και η σχέση μεταξύ των συλλόγων είναι πολύ καλή : η τιμή του παίκτη υπολογίζεται επί του παρόντος στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η εναλλακτική λύση, είναι από την Ισπανία με την περίπτωση του Joan Capdevila που θα δώσει στην ομάδα περισσότερη εμπειρία, αλλά δεν περνάει μια καλή περίοδο στη Μπενφίκα (μετά από 4 χρόνια στη Βιγιαρεάλ), λόγω των κακών σχέσεων με τον προπονητή Jorge Jesus, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιεί. Στην περίπτωση αυτή η τιμή θα είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή του Aogo, αλλά δεν είναι καλή επιλογή αν η Γιούβε κοιτάζει στο μέλλον ...

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

An einai na paroume kai back...as koita3oume kalutera thn periptwsh tou Kolarov.

Xristos είπε...

an einai na paroume capdevila as erthei na ton parei i milan pou exei adynamia sto na pairnei paiktes megalis ilikias