JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Conte: «Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι από τους αντιπάλους μας»


Ο Antonio Conte αρνείται να επαναπαυτεί στις δάφνες των δύο νικών και συνεχίζει να απαιτεί τα μέγιστα από την Γιουβέντους. Αυτό θέλει, παρά να απολαύσει ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στη σεζόν, που έχει δει τη Γιουβέντους να ξεκινάει με δύο νίκες σε δύο παιχνίδια. Με Μπολόνια θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι είναι μια ομάδα ακόμα που δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, στη Γιουβέντους έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι ώστε να γίνει το 3 στα 3. Όμως, ο προπονητής επιμένει ότι ο αγώνας απαιτείται μεγάλη προσοχή.

«Η Μπολόνια δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι διαθέτη παίκτες όπως ο Di Vaio, Diamanti, Ramirez, Perez και Gillet.

«Δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε και έχουμε εξετάσει και προετοιμάσει για το παιχνίδι, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας».

«Είναι τακτικά απρόβλεπτη ομάδα, γιατί παίζουν πίσω με τέσσερις, τρεις στην μεσαία γραμμή, αλλά έχουν μια σειρά από επιλογές μπροστά. Πρέπει να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε κάθε κατάσταση που θα μπορούσε να συμβεί».

«Εγώ απαιτώ από την πλευρά της Juve να πάρει το παιχνίδι από τους αντιπάλους μας και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας με ένταση και επιθετικότητα».

«Οι φίλαθλοι πρέπει να εμπιστεύονται το έργο του συλλόγου, τον εαυτό μου και πάνω απ 'όλα την ομάδα».

« Ο Vidal είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τα τελευταία δύο παιχνίδια έχει κάνει μια μεγάλη συνεισφορά στον αγώνα, δίνοντας μας μια σημαντική αλλαγή στο ρυθμό όταν απαιτείται».

«Μαζί με τον Vidal είμαστε ακόμα σε συνεργασία με τους Elia και Estigarribia να είναι ακόμα σε προσαρμογή και με κάθε καθημερινή προπόνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: